Σταθερή διατηρείται η κίνηση στα παραδοσιακά κρεοπωλεία με την κατάσταση πάντως να έχει τα στοιχεία της εποχής.
Δηλαδή, οι πιέσεις που δέχονται τα νοικοκυριά αποτυπώνονται στις μικρότερες ποσότητες που επιλέγουν οι καταναλωτές. Από την άλλη, είναι φανερό πως τα υψηλά κόστη πιέζουν τους επαγγελματίες. Τα συνοικιακα κρεοπωλεια σύμφωνα με το kyparissianews.com δίνουν την μάχη υπερ του καταναλωτή καθώς εκτός από επάρκεια ζωικών προιόντων υπάρχει η σιγουριά ντόπιων κρεατικών στα περισσότερα είδη.
Οι περισσόρεοι καταναλωτές φαίνεται ωστόσο ότι προτιμούν το κοτόπουλο που είναι φθηνότερο και το μοσχάρι, ενώ για αμνοερίφια υπάρχει σχετικά μέτριο ενδιαφέρον με τις ποσότητες να είναι μικρότερες σε σχέση με το παρελθόν, καθώς τίποτα πλέον δεν μένει αναξιοποίητο και δεν πετάγεται..Από την άλλη υπάρχουν καταναλωτές που προτιμούν λόγω τιμών συσκευασμένα κρεατικά από τις τοπικές αγορές σούπερ μάρκετ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου