Την έντονη αντίδρασή του για τις συχνές διακοπές νερού στην Κυπαρισσία εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

Την έντονη αντίδρασή του για τις συχνές διακοπές νερού στην Κυπαρισσία εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη

 


Την έντονη αντίδρασή του για τις συχνές διακοπές νερού στην Κυπαρισσία εκφράζει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη.

Μάλιστα αυτή η κατάσταση όπως επισημαίνει προκαλεί προβλήματα  πλήττει όχι μόνο την ποιότητα ζωής και την υγεία, αλλά και τη λειτουργία των τοπικών επιχειρήσεων. Το πρόβλημα εντοπίζεται κυρίως σε ορισμένες περιοχές εκτός της κάτω Πόλης και περιφερειακά σε οικισμούς της περιφέρειας. 

Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ακόμα κι όταν υπάρχει υδροδότηση η ροή του πόσιμου νερού είναι μειωμένη χωρίς ένταση κι αυτό μεν μπορεί να αποτελεί πρόβλημα, ελπίζοντας ότι έτσι θα εξοικονομήσουμε περισσότερο νερό. Θα δούμε αν φανεί στους λογιαριασμούς νερού, μονολογούν οι πολίτες.  Οι κάτοικοι πάντως ελπίζουν ότι με μειωμένη ροή νερού που εμφανίζεται τις πριωνές ώρες ίσα που αρκεί για το μαγείρεμα της ημέρας και εργασίες στα νοικοκυριά και επιχειρήσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages