ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: "Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ" - VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΘΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: "Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ" - VIDEO


ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μάχη για να συμπαρασταθούν οι φαρμοακοποιοί στον ασθενή θα συνεχίσει να δίνει το σύγχρονο φαρμακείο όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.
Mιλωντας τόσο στην ιστοσελίδα μας όσο και τον ΠΑΛΜΟ 90,5FM παραδέχτηκε ότι οι αυξήσεις σκευασμάτων με ελάχιστες τιμές σε ορισμένα φάρμακα είχαν αν ανανεωθούν πάνω από 4 χρόνια, ωστόσο σε φάρμακα ευρείας αποδοχής που αφορούν σοβαρές παθήσεις αυξήθηκαν μετά...το τσουνάμι των 800 περίπου ετικετών που πήραν την ανηφόρα.
Εξήγησε ότι η ευθύνη ανήκει στις φαρμακοβιομηχανίες που εξάγουν σκυάσματα ενώ υπαινίχθηκε ότι ο ρόλος του υπουργείου Υγείας οφείλει να είναι περισσότερο παρεμβατικός. Παράλληλα έκανε αναφορά στο γεγονός ότι τα φαρμακεία συμβάλλον καθοριστικά στον πρωτοβάθμιο έλεγχο για παθήσεις όπως σάχαρο, πίεση, εμβόλια κλπ, προσθέτοντας ότι σύντομα ετοιμάζεται πρόγραμμα για την πρόληψη παθήσεων του παχέος εντέρου.
Σε ερώτησή μας μάλιστα επιβεβαίωσε ότι....τα φαρμακεία διατηρούν τεφτέρια για τους πελτάτες τους καθώς οι μισθωτοί και χαμηλοσυνταξιούχοι περιένουν να πληρωθούν τέλος του μήνα καθώς σημαντικό μέρος του εισδήματός τους οδεύει για την πληρωμή φαρμάκων καθώς η συμμετοχή των ασφαλισμένων εμφανίζεται αυξητικά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages