ΥΨΗΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

ΥΨΗΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ-VIDEO


ΜΕ χαμόγελα πήγαν τα μέλη και φίλοι του κινήματος 
οι κάλπες στα περίπου 950 εκλογικά τμήματα, στην επικράτεια και σε κάποιες πόλεις του εξωτερικού για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, με την συμμετοχή αυξημένη κατά 30% σε σχέση με το 2021. 

Στην Τριφυλία η συμμετοχή κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα καθώς μάλιστα στο Εργατικό κέντρο Κυπαρισσίας που αποτέλεσε εκλογικό κέντρο υπήρχαν ουρές προκειμένου τα μέλη του κινήματος να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις που έκαναν τόσο το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Τσιμπλής όσο και ο επικεφαλής παράτξης στο Περιφερειακό συμβούλιο Πελοποννήσου Δημήτρης Κουτσούλης μιλώντας για εξωστρέφεια του φορέα, την ώρα που η κοινωνία αναμένει το ΠΑΣΟΚ να αφουγκραστεί τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να ξεπεράσει ο βαθμός συμμετοχής τις 270 χιλιάδες πολιτών που είχαν προσέλθει στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του 2021. Έως τις 11:00 ψήφισαν πάνω από 65.000 μέλη και φίλοι του κόμματος

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα αναμένονται περίπου στις 22:00 το βράδυ, οπότε θα ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει δεύτερος γύρος και ποιοι θα είναι εκείνοι που θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή, 13 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages