Παραπολιτικές…προσεγγίσεις στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Παραπολιτικές…προσεγγίσεις στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων!

Το πως λειτουργεί αυτός ο λαός τελικά πρέπει ν΄αποτελέσει θέμα για ειδική επεξεργασία και διαβούλευση.
Το πόσο εύκολα παρασύρεται και λειτουργεί με παιδαριώδη τρόπο!

Το πως αναδεικνύει στην όποια εξουσία κάθε φορά , αετονύχηδες και εκ του αποτελέσματος κρινόμενους , απάτριδες και ανικάνους!
Το πως οι κάθε λογής συμφορές δεν του βάζουν μυαλό και με ευκολία την ….ξαναπαθαίνει!
Τώρα που φτάσαμε στο γκρεμό κατάλαβαν οι Έλληνες πολίτες…ότι οι προηγούμενοι ήταν ανίκανοι και επικίνδυνα αδιάφοροι!
Διαβάζοντας όμως τις δημοσκοπήσεις και πάλι βλέπουμε, να λειτουργούν ως …κοπάδι, που παρασύρεται ανάλογα με το πως τους σερβίρουν τις ειδήσεις τα ΜΜΕ .
Σαν θυμωμένα παιδάκια που κάνουν το αντίθετο από αυτό που προστάζει το καλό τους.
Δηλ. επιμερίζουν ίσες ευθύνες επί δικαίων και αδίκων και στρέφονται όλοι σε πολιτικά σχήματα, με θολές θέσεις, θολά πρόσωπα, θολές πολιτικές! Έτσι για…αντίδραση , για να δείξουν πως …θύμωσαν , πως απογοητεύθηκαν!
Καλά κάνουν και θέλουν να τιμωρήσουν αυτούς που κατά τη γνώμη του καθενός ευθύνεται για το κατάντημά μας , αλλά εκεί που θα καταλήξουν και θα στηρίξουν και θα δώσουν δύναμη , θα πρέπει να ανιχνεύσουν τις θέσεις τους στα φλέγοντα ζητήματα της οικονομίας, της παιδείας, της υγείας,της εξωτερικής πολιτικής, της άμυνας της Χώρας, της βούλησης για διατήρηση της Ελληνικότητάς μας, τις προθέσεις τους στα ζητήματα των μεταναστών κ.α. πολλά.
Ακόμη να γνωρίζουν εξαρχής τα στελέχη τους, τις απόψεις τους, τη μέχρι σήμερα πολιτική τους διαδρομή κλπ
Η όποια γελοιοποίηση της πολιτικής , εμάς τους πολίτες θα πλήξει πρώτιστα και μετά όλον αυτόν το …συρφετό του νέου και πεινασμένου για εξουσία νεόκoπου πολιτικού προσωπικού.
Ας μην προστρέξουμε αισθμαίνοντας στα νέα πολιτικά σχήματα των….μανικιουριστριών…των εφαπλωματάδων…των κυνηγών… αγριογούρουνου..πάπιας…. και κάθε λογής ..ψώνιου της πολιτικής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages