Το πρωτοσέλιδο Τρίτης στη ΦΩΝΗ με έμφαση στα μεγάλα έργα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Το πρωτοσέλιδο Τρίτης στη ΦΩΝΗ με έμφαση στα μεγάλα έργα

ΧΑΡΑΣ ευαγγέλια για τη χθεσινή παράδοση στην κυκλοφορία του δρόμου Αλλαγή-Σπερχογεία. Το τμήμα του αυτοκινητόδρομου 22 χιλιομέτρων μπορεί να διανυθεί σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Η παράδοση του τμήματος στην κυκλοφορία μετά διοδίων που ισχύουν από χθες βράδυ, είναι το δυσάρεστο, αφού η βιαστική επιβολή τους προβληματίζει θεσμούς και πολίτες.
Η παρουσία δυο υπουργών (Χατζηδάκης – Καλογιάννης) και οι δηλώσεις για τους οδικούς άξονες, δημιουργούν κλίμα αισιοδοξίας, αλλά και σκεπτικισμού ιδιαίτερα για την Ολυμπία Οδό.
Εκτενές φωτορεπορτάζ από τον Κώστα Κοντοθανάση για τους δρόμους, στο πρωτοσέλιδο της σημερινής «ΦΩΝΗΣ», που αξίζει να διαβάσετε.
● ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ για το στρατόπεδο Καλαμάτας, για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας καθώς και άλλα μεσσηνιακά θέματα, μαζί με σχόλια, άρθρα, παρεμβάσεις και όπως πάντα πολιτιστικά και αθλητικά συμπληρώνουν την ενδιαφέρουσα ύλη της σημερινής «ΦΩΝΗΣ», την οποία μπορείτε να βρείτε και στην Τριφυλία πρωί-πρωί στα περίπτερα.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» στα περίπτερα πρωί – πρωί. Έγκυρη ενημέρωση, παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο! Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages