Νέο Πάρκο στην ορεινή Τριφυλία από τον όμιλο Τριπυλιωτών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Νέο Πάρκο στην ορεινή Τριφυλία από τον όμιλο Τριπυλιωτών

ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ είναι ο όμιλος Τριπυλιωτών Φίλων του Αρκαδικού ποταμού για να δημιουργήσει ένα όμορφο Πάρκο στην ορεινή Τριφυλία μετά την αδικαιολόγητη καταστροφή από απόδημη κάτοικο του πάρκου με διάφορα είδη φυτών σε έκταση κοντά στο Σελέικοπ ποτάμι καθώς η ιδιοκτησία του χώρου ανήκε σε πολλά άτομα.
Τώρα δόθηκε οριστική λύση με επίσημη ανακοίνωσή του καθώς "ευχαριστεί δημόσια τον κ. Σωτήριο Νικολάου Χριστόπουλο, κάτοικο Κυπαρισσίας για την μεγάλη προσφορά στο όμιλο ο οποίος προέβη σε Δωρεά ενός ασκεπή παραπόταμου αγρού στον Αρκαδικό ποταμό- δηλαδή κοντά στην ίδια τοποθεσία-τεσσάρων στρεμμάτων προκειμένου να δημιουργηθεί Σύγχρονο πάρκο, ύστερα από την καταστροφή ασυνείδητα του πάρκου που είχε δημιουργηθεί στη γέφυρα του Σελλά". Παράλληλα ο όμιλος τονίζει ότι "ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται σε ένα πανέμορφο περιβάλλον απέναντι από τον Νερόμυλο των Αργυροπουλαίων, άνετα προσβάσιμος με μια σειρά λιμνών δίπλα του συνθέτοντας μια πραγματική πρόκληση της φύσης ενώ ο συγκεκριμένος χώρος έχει ήδη ανβαπλαστεί και θα φέρει το όνομα των Γονέων του δωρητή".
Η ανακοίνωση καταλήγει ότι "μετά την ασυνείδητη καταστροφή του πάρκου μας, χωρίς καμία επίσημη ενημέρωση στο Δ.Σ., ο κόσμος και ειδικά η νεολαία μας έχει πεισμώσει φοβερά και αγκαλιάζει την προσπάθειά μας περιμένοντας το κάλεσμα για την ημέρα της δενδροφύτευσης, να φυτεύσει ο καθένας το δικό του δέντρο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages