Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες σε οικίες στην Καλαμάτα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών και απόπειρες σε οικίες στην Καλαμάτα

Συ­νε­λή­φθη­σαν δύ­ο Ρο­μά, οι ο­ποί­οι κα­τη­γο­ρούν­ται για δι­α­κε­κρι­μέ­νες κλο­πές Ε­ξι­χνι­ά­στη­καν, ύ­στε­ρα α­πό εμ­πε­ρι­στα­τω­μέ­νη έ­ρευ­να της Υ­πο­δι­εύ­θυν­σης Α­σφα­λεί­ας Κα­λα­μά­τας, τέσ­σε­ρις πε­ρι­πτώ­σεις κλο­πών και δύ­ο α­πό­πει­ρες κλο­πής, σε οι­κί­ες, στην Κα­λα­μά­τα. Συ­νε­λή­φθη­σαν, χθες το πρω­ί, στην Κα­λα­μά­τα, α­πό α­στυ­νο­μι­κούς της Ο­μά­δας Δί­κυ­κλης Α­στυ­νό­μευ­σης (ΔΙ.ΑΣ) της Α­στυ­νο­μι­κής Δι­εύ­θυν­σης Μεσ­ση­νί­ας, δύ­ο Ρο­μά, μί­α 34χρονη και έ­νας 18χρονος, οι ο­ποί­οι κα­τη­γο­ρούν­ται για δι­α­κε­κρι­μέ­νες πε­ρι­πτώ­σεις κλο­πών.
Ει­δι­κό­τε­ρα, οι α­νω­τέ­ρω, χθες το πρω­ί, στην Κα­λα­μά­τα Μεσ­ση­νί­ας, προ­σπά­θη­σαν να δι­αρ­ρή­ξουν δύ­ο οι­κί­ες, χω­ρίς ω­στό­σο να τα κα­τα­φέ­ρουν. Με­τά α­πό ά­με­ση ε­πέμ­βα­ση των α­στυ­νο­μι­κών της Ο­μά­δας Δί­κυ­κλης Α­στυ­νό­μευ­σης (ΔΙ.ΑΣ) της Α­στυ­νο­μι­κής Δι­εύ­θυν­σης Μεσ­ση­νί­ας, εν­το­πί­στη­καν και συ­νε­λή­φθη­σαν. Στο πλαί­σιο της α­στυ­νο­μι­κής έ­ρευ­νας της Υ­πο­δι­εύ­θυν­σης Α­σφα­λεί­ας Κα­λα­μά­τας, προ­έ­κυ­ψε ό­τι οι α­νω­τέ­ρω, εί­χαν δι­α­πρά­ξει και τις πα­ρα­κά­τω πε­ρι­πτώ­σεις κλο­πών, στην Κα­λα­μά­τα Μεσ­ση­νί­ας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages