ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ με την ευκαιρία περιοδείας του στη Πελοπόννησο πραγματοποίησε στη Κυπαρισσία, ο τομεάρχης Υποδομών της Ν.Δ,βουλευτής κ. Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μετά από επίσκεψη στο Δημαρχείο μετέβη στο λιμάνι της πόλης με αφορμή την τεράστια έλλειψη υποδομών της περιοχής μας.
Στο Δημαρχείο τον υποδέχθηκαν οι Αντιδήμαρχοι τεχνικών έργων κ. Γιάννης Αδρακτάς, Καθαριότητας- Περιβάλλοντος κ. Τσίγγανος, με την Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Σταματία Αλεξοπούλου. Μετά την συνάντηση ο κ. Αδρακτάς δήλωσε ότι έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα υποδομών όπως το λιμάνι, οι οδικοί άξονες, ο βιολογικός Γαργαλιάνων και άλλα ζητήματα ώστε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα των προβλημάτων της περιοχής μας.
Ο τομεάρχης υποδομών της Ν.Δ. κ. Αυγενάκης που έδειξε ότι ήταν ενημερωμένος για τα προβλήματα καθώς διατηρεί επαφή με την Τριφυλία τόνισε ότι είναι εξαιρετική η σημασία της Τριφυλίας με πλήρη ενημέρωση από τους αιρετούς για θέματα υποδομών ενώ συμφωνήθηκε ότι θα διατηρηθεί επαφή για την ολοκλήρωση των έργων που συμβάλλουν στη τοπική οικονομία. Πρόσθεσε ότι σκοπός είναι να υπάρχει αποτέλεσμα στην ανάδειξη προβλημάτων από την εποχή που έρεαν χρήματα με την διαχείριση να αποτελεί το μέγιστο ζήτημα καθώς ακόμα κι ένα ευρώ πρέπει να εκπληρώνει την ουσία για δημιουργία υποδομών είτε είναι ευρωπαικός είτε εθνικός πόρος. Τα έργα εξήγησε ότι πρέπει να τελειώνουν πριν περάσουν δεκαετίες με τις μελέτες να μην υλοποιούνται χάνοντας εκ. ευρώ, ενώ υπενθύμισε ότι η πολιτική δεν διαμορφώνεται στα γραφεία αλλά στα εργοτάξια. Για το λόγο αυτό επέκρινε τον κ. Σπίρτζη ως αναπληρωτής υπουργός υποδομών ο οποίος δεν έχει επισκεφθεί το τόπο εργοταξίου αλλά και τα μεγάλα έργα ώστε να υπάρχει παραγωγή έργου και με λιγότερα λόγια.
Στην αυτοψία που έκανε στο λιμάνι είδε από κοντά τα προβλήματα θεμελίωσης, αποδόμησης του προσήνεμου μόλου αλλά τις υποδομές να καταστρέφονται ενώ ο Πρόεδρος των αλιέων κ. Ροιλός του παρέδωσε υπομνήματα με τα δημοσιεύματα αλλά και τις αναφορές στη Βουλή για το λιμάνι εξηγώντας ότι το πρόβλημα διαιωνίζεται παρά τις οχλήσεις εδώ και 3 χρόνια με αποτέλεσμα η Κυπαρισσία να στερείται από το μεγαλύτερο συγκριτικό της πλεονέκτημα. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages