Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΕ ΣΠΆΡΤΗΣ ΤΕΛΙΚΟ 1-0 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Α.Ο.ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΑΕ ΣΠΆΡΤΗΣ ΤΕΛΙΚΟ 1-0

ΔΥΝΑΤΗ υπεροχή της Κυπαρισσίας που στο πρώτο ημίχρονο έκανε το 1-0 και αναμένεται η επανάληψη στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.
XΡΥΣΟ τέρμα στο 30ο λεπτό ο Παναγόπουλος με μοναδική ευκαιρία αιφνιδίασε τον Γαρόζη κάνοντας το εκπληκτικό 1-0. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη τα έδωσε όλα με τσαμπουκά κοιτώντας τους φιλοξενούμενους στα μάτια διατηρώντας ως το τέλος το 1-0 με το επιστέγασμα να είναι το μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Γ” Εθνική. 
Μεγάλο αστέρι στην αθλητική ημέρα για τους γηπεδούχους στάθηκε ο έμπειρος πορτιέρο Θοδωρής Ντουγέρογλου που πραγματοποίησε άριστη εμφάνιση με υπέροχες αποκρούσεις ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Σπάρτη είχε την απόλυτη υπεροχή και σωρεία χαμένων ευκαιριών. Να καταγράψουμε ότι έντονη ήταν η  παρουσία του κόσμου αφού πάνω από 1.00 άτομα έδωσαν βροντερό παρών και πανηγύρισαν στο τέλος του αγώνα μαζί με διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες αυτό το τρίποντο. 
Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με την Κυπαρισσία να αναλαμβάνει τα ηνία μετά το 20′ όπου σημειώθηκε η πιο δύσκολη φάση στο ματς με το γκολ του Γ. Παναγόπουλου που ακυρώθηκε ως οφσαιντ. Από κει και πέρα, η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη πέτυχε ένα φοβερό γκολ με τον συνήθη ύποπτο Φ. Παναγόπουλο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην συνέχεια, η Σπάρτη έπαιξε επιθετικό παιχνίδι θέλοντας όσο οτιδήποτε άλλο το γκολ ως το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εξίσου δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1 ενώ είχαν μάλιστα και δοκάρι κοντά στο 72.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ (63′ λ.τρ. Γεωργιόπουλος), Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Ντιόπ, Γ. Παναγόπουλος (59′ Κόλλιας), Φ. Παναγόπουλος, Χ. Παπαγεωργίου, Καραντζούλιας (75′ λ.τρ. Θεοδωρακόπουλος).
ΣΠΑΡΤΗ Γαρόζης, Κοπέλας, Πρασσάς (80′ Γκολέμης), Πανάκης (72′  Πολυκράτης), Σπηλιωτόπουλος, Χοτζάι, Σπυροπάλι, Τσούκλης, Αναστασάκος, Σεμερτζίδης, Γεωργακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages