ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΡΚΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΡΚΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ

Από τον Οκτώβριο του 2019 είχαν ξεκινήσει οργανωμένα της δράση τους μέλη εγκληματικής ομάδας που με… ορμητήριο περιοχές της Λακωνίας πουλούσαν κάνναβη κύρια σε περιοχές στην Αρκαδία, Λακωνία, Αχαΐα, Αττική, Κυκλάδες και Κρήτη! Οι Αστυνομικές Δυνάμεις κινήθηκαν με άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να στοιχειοθετήσουν τη δομή του εγκληματικού δικτύου που η αποκάλυψη των χθεσινών ερευνών έδειξε πως είχαν σκοπό να σπρώξουν τεράστιες ποσότητες όπως και αυτές αποκαλύφθηκαν με το προσδοκόμενο παράνομο όφελος να είναι πάνω από 1 εκατ. ευρώ! Συνολικά 6 συλλήψεις και 15 άτομα στη δικογραφία σε μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας. Αποκαλυπτικές οι δηλώσεις του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Παναγιώτη Πούπουζα.
Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Πελοποννήσου, Ταξίαρχος Παναγιώτης Πούπουζας
Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας,
Σας καλέσαμε σήμερα εδώ, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε μία σημαντική υπόθεση που χειρίστηκε με μεθοδικότητα το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης, στο πλαίσιο της οποίας εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείτο  στην καλλιέργεια, μεταφορά, αποθήκευση, επεξεργασία και πώληση ακατέργαστης κάνναβης.
Η αποδόμηση της συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένης διεισδυτικής και μεθοδικής έρευνας, κατά τη διάρκεια της οποίας, χρησιμοποιήθηκαν ειδικές τεχνικές, και επιστημονικές μέθοδοι, αξιοποιήθηκαν κατάλληλα στοιχεία και ευρήματα, διακριβώθηκε η σύνθεση και ο τρόπος δράσης των μελών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages