ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΟΒΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΟΒΑ ΓΙΑ ΔΗΘΕ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ


 ΠΡΟΣΟΧΗ στις απάτε
ς συστήνει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς τα φαινόμενα εξαπάτησης έχουν πολλαπλασιαστεί στη Τριφυλία με τους επιτήδειους να σκαρφίζονται τρόπους για να κερδίσουν χρήματα. Αυτή την φορά θύμα εξαπάτησης ήταν μια γυναίκα που νοίκιαζε το σπίτι της καθώς δύο δράστες της απέστειλαν μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο με ενεργό σύνδεσμο στο ίντερνετ σε ψεύτικο προφίλ τράπεζας όμως, προκειμένου, να προπληρώσουν για την ενοικίαση της κατοικίας. Με την μέθοδο αυτή οι δύο δράστες απέσπασαν τους κωδικούς της τράπεζας στον υπολογιστή τους. Ωστόσο η γυναίκα όταν πήγε να ελέγξει τον λογαριασμό της διαπίστωσε ότι 49.000 ευρώ ήταν άφαντα καθώς τα αφαίρεσαν οι δράστες.

Η γυναίκα φυσικά αμέσως κατήγγειλε το εν λόγω περιστατικό στην αστυνομία και η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τις αρχές.

Σε ανακοίνωσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου σημειώνονται τα εξής: Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, μία περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 14.5.2022. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 28 και 29 ετών, αντίστοιχα, για απάτη με υπολογιστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages