ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΠΕΥΚΟΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΙΑΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Μία μοναδική εμπειρία μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες της Ελαίας αλλά και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής κάνοντας ιππασία στο υπέροχο παράλιο πευκοδάσος. Μία καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητα ξεκίνησε εδώ και λίγο διάστημα
στην περιοχή, το κέντρο ιππασίας «Elea Horse Riding». 
Δύο νέοι άνθρωποι, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Δημήτρης Κανελλόπουλος, που αγαπούν τα άλογα, τη φύση και τον τόπο τους αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν σε αυτό τον τομέα. Έτσι ο καθένας μπορεί να απολαύσει μια μικρή ή μεγαλύτερη βόλτα σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον. 
Η ιππασία απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ οι έμπειροι ιππείς του κέντρου είναι εκεί για να καθοδηγούν και να συνοδεύουν. Δεν μένει παρά να διαλέξετε τη διαδρομή που σας αρέσει και τη διάρκειά της και αφού επικοινωνήσετε με το 6948-335161 να την απολαύσετε. Εμείς ζήσαμε αυτή την όμορφη εμπειρία και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ήταν καταπληκτικά. 
Λίγα λόγια την επιχείρησή τους μας είπε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος όπως δήλωσε στον Κώστα Μπούρα και την «Ελευθερία»: «Είμαστε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται με την ενοικίαση αλόγων ιππασίας. Σε αυτό μας οδήγησε η αγάπη για το άλογο και τη φύση. Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να απολαύσει το πανέμορφο φυσικό τοπίο της περιοχής ιππεύοντας ένα άλογο, που θεωρώ είναι μια μοναδική εμπειρία. Απευθύνεται σε αρχάριους, σε έμπειρους, έχουμε βόλτες για όλα τα γούστα. Οποιοσδήποτε θέλει να μάθει κάποια πληροφορία συγκεκριμένη, μπορεί να μπει στο site μας, στο Instagram, στο Facebook και να κλείσει ένα ραντεβού και να ζήσει την εμπειρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages