Πάσχα 2023 στην Κυπαρισσία – Πλήθος επισκεπτών με πληρότητα ξενοδοχείων στην πόλη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Πάσχα 2023 στην Κυπαρισσία – Πλήθος επισκεπτών με πληρότητα ξενοδοχείων στην πόλη


Πλήθος επισκεπτών έχει ήδη κατακλύσει την περιοχή της Κυπαρισσίας με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό και την περιοχή της για την περίοδο του Πάσχα, καθώς τα στοιχεία από τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα τουριστικά καταλύματα δείχνουν εξαιρετικά αυξημένες κρατήσεις. 
Μάλιστα φαίνεται ότι υπήρχε σχεδόν πληρότητα σε πολλές μονάδες για το τριήμερο Του Πάσχα με εκδηλώσεις εντός των καταλυμμάτων με τον παραδοσιακό οβελία. Σύμφωνα με τους ξενοδόχους η πληρότητα ξεπέρασε στο σύνολο των μονάδων το 90% αποτελώντας ένα καλό ορόσημο για το επόμενο μεγάλο τριήμερο τον Ιούνιο στην εορτή του Αγίου Πνεύματος. 
Επίσης, η κίνηση των οχημάτων στους δρόμους της Τριφυλιακής πρωτεύουσας ήταν αυξημένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ αυξημένη είναι και η κίνηση των πεζών στον πεζόδρομο της Αγοράς και στις εμπορικές οδούς της πόλης. Αρκετοί είναι και οι επισκέπτες που είχαν επιλέξει να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στις Κοινότητες του Δήμου καθώς ολοκληρώνεται η κάθοδος των επισκεπτών και ετεροδημοτών. ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages