ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ!

 


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η συνείδησή μου είναι καθαρή, μέσα σε έναν καθημερινό ψεύτικο κόσμο που προσπαθούν ορισμένοι να μας φτιάξουν. Αλλάζουν γύρω μας τα πάντα και εμείς στάσιμοι, μην παίρνοντας είδηση τις αλλαγές που συντελούνται. Ασθμαίνοντας, αδιαφορούμε για τις δυσωδίες και τις αναθυμιάσεις που έχουν κατακλύσει τα πάντα στην Τριφυλίας μας. Εξουσιοφρένεια επικρατεί και δυστυχώς, θεραπαινίδες μερικοί από τους συμπολίτες μας, που αδιαφορώντας για τα τεκταινόμενα και τα κοινά, το μόνο που επιζητούν είναι γίνουν τέκνα μιας άναρχης Αρχής. Τσαρλατανισμοί συνεχώς, έχει καταπέσει το επίπεδο και η αξιοπρέπεια των Πολιτών και του Δήμου μας.

Η αδιαφορία συμπολιτών μας, δυναμώνει ανθρώπους, κενούς από ιδέες και αντιλήψεις. Με την όπισθεν η αυτοδιοίκηση, μια μετάλλαξη απίστευτη και αδιανόητη. Κατακρεούργηση ιδεών, στον αστερισμό του ατομικισμού, αγόμενοι και φερόμενοι σύμφωνα με τα κελεύσματα και ερεθίσματα της αυταπάτης ολίγων. Το ψέμα, η υποκρισία και η προπαγάνδα σε άκρατους πανηγυρισμούς. Η στοιχειώδης λογική, καταδικασμένη σε αναπηρία, ψεύτικα προσωπεία παντού, οι λίγες φωνές αντίστασης και αλήθειας στα πυροβολαρχία εκτέλεσης. Οι άξιοι και ευγενείς χάθηκαν, άφησαν τα άμπαλα να κυριεύσουν τα πάντα.

Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ απούσα,  μια απίστευτη πνευματική ξηρασία έχει κυριεύσει τα πάντα. Μια φαυλότητα οδηγεί το Δήμο, στη χώρα του ποτέ. Η αυτοδιοίκηση είναι λειτούργημα, δεν είναι επάγγελμα, είναι η ασπίδα των αδύναμων πολιτών στην ισονομία, την ισοτιμία και τη δικαιοσύνη. Η εξουσία είναι το υπέρτατο αφροδισιακό και αναλόγως της διαχείρισής της, είναι ενδεικτική για την διαπαιδαγώγηση και τη συμπεριφορά των πολιτών. Μια εξευτελιστική παράνοια, έχει κυριεύσει τα πάντα, μια παρακμή αξιών, αξιοπρέπειας, μια απαξίωση θεσμών. Παγιδευμένοι σε ανούσια πράγματα, μη βλέποντας την αλήθεια υπνωτισμένοι βαθιά. Σάπια διδάγματα και αξίες προσπαθούν να διαπεράσουν από άκρη σε άκρη την Τριφυλίας μας. 

Το κάλλος της Τριφυλίας έχει παραδοθεί στις μύγες, με περιττώματα αυτών παντού. Ο σεβασμός αρχών, θεσμών και πολιτισμού είναι η δύναμη των πολιτών. Αν τα αγαπάς αυτά, αγωνίζεσαι γι  αυτά. Οδηγούν τυφλοί την Τριφυλίας μας, στη χώρα του ποτέ. Το μέλλον θέλει οραματιστές, με αρχές, αξίες και ιδέες, να αγαπούν τον τόπο, να πονούν τον τόπο, με συναίνεση και συνεννόηση χωρίς διχασμούς και άναρθρες κραυγές. Δεν θέλει διχασμένους πολίτες, για να πετύχουμε υποταγμένους πολίτες, ούτε αδελφοκτόνες πόλεις, φέρνοντας διχόνοια και σπέρνοντας ζιζάνια με απρόβλεπτες διαστάσεις στο μέλλον. Ας μάθουμε όλοι μας να διεκδικούμε και να αγωνιζόμαστε, για αυτά που πρέπει και θέλουμε, αλλιώς ας μάθουμε να χάνουμε. Ζούμε σε ένα κόσμο κραυγών, από πολύχρωμους παπαγάλους, τελάληδες του ψεύδους και της υποκρισίας. Αν δεν αλλάξουμε τους εαυτούς μας, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τίποτα. Άραγε γιατί να πρωτομιλήσω. Για την γη της επαγγελίας, την Τριφυλίας μας, που διώχνει τα παιδιά της γιατί δεν μπορούν να μείνουν, δίνοντάς τους πιστοποιητικά μετανάστευσης, για να βρουν τα χαμένα, μπερδεμένα όνειρά τους; Για τον πληθυσμό της Τριφυλίας που μειώθηκε τραγικά ; Ενώ κάποτε έσφυζε από ζωή; Ίσως φταίμε όλοι και ιδίως αυτοί που δεν έχουν ιδέες και καθημερινά κομπάζουν και μας οδηγούν σε λάθος δρόμους. 

Θα ομιλώ όμως πάντα σε μια έκρηξη οργής, για τους μπάσταρδους και αηδιαστικούς, για αυτούς τους άθλιους, που κρυβόμενοι πίσω από τις αναθυμιάσεις και τις μπόχες τους, βγάζουν άθλια βιντεάκια που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια, για να επιδείξουν την ψεύτικη φαλλοκρατική μαγκιά  της αλαζονείας και της έπαρσής τους, μιας ξεπερασμένης εποχής. Ένα αίσχος, μια ντροπή, μη δεχόμενοι ότι μια γυναίκα διεκδικεί το αξίωμα του Δημάρχου Τριφυλίας. Ουαί και αλλοίμονο, αν κάποιοι άνανδροι θέλουν να εκφυλίσουν τα πάντα για να υποτιμήσουν τον αντίπαλο, για να κερδίσουν αγώνες με βρώμικους τρόπους, θεωρώντας ότι το αξίωμα αυτό, είναι αποκλειστικό δικαίωμα των ανδρών, υποτιμώντας με τον τρόπο αυτό όλες τις γυναίκες. Ξεχνούν ότι κάθε γυναίκα είναι η ίδια η ζωή, αυτή που φέρνει τη ζωή, ένας μικρός θεός, ένας ναός προσκυνήματος και τιμής. Χλευασμός και υποτίμηση στους ναούς είναι Ύβρις. Και ακολουθεί η Νέμεσις.

Ήρθε η στιγμή με άρωμα μιας εξαιρετικής γυναίκας, να δώσουμε πνοή και ελπίδα. Ανάμεσα σε τόσες ΆΞΙΕΣ γυναίκες της Τριφυλίας, είχα την τιμή να γνωρίσω μια εξαιρετική γυναίκα και να συνεργαστώ μαζί της. Διέκρινα το άψογο και το ακέραιο του χαρακτήρα της, το ήθος και την εργατικότητά της, την ευγένειά της, την προσφορά της ανθρωπιάς της. Την αγάπη της και τη φλόγα της, όταν μιλάει για το όραμά της για την Τριφυλία. Δεν έχει πάθος για την εξουσία έχει πάθος για την Τριφυλία.

Δικηγόρος με σπουδαία διαδρομή, αγωνίστρια ζωής, αυτοδημιούργητη. ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ,με υπερηφάνεια, πιστός στις αρχές μου, με ταπεινότητα, με επίγνωση και αίσθημα βαθιάς ευθύνης, έχω την τιμή από σήμερα, να είμαι απλός στρατιώτης δίπλα σου, στο ξεκίνημα του ταξιδιού μιας νέας εποχής για την Τριφυλίας μας, με αισιοδοξία και πίστη για καλύτερες ημέρες. Ναι στην φως και την ευημερία, μαζί ενάντια στα σκοτάδια. Τριφυλία δεν χρωστάς σε κανέναν τίποτα, όλοι σου χρωστάμε. Ήρθε η ώρα να σε ξεπληρώσουμε. Θα επανέλθω…...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages