ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ…ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ…ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΒΑΘΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

 


Σημαντικά προβλήματα εξακολουθεί να υφίσταται η παραλιακή ζώνη της Κυπαρισσίας, παρά το γεγονός ότι φέτος υπάρχει μειωμένη τουριστική κίνηση προς το παρόν ενώ η κεντρική παραλία του Λαγούδη καθαρίστηκε από το Δήμο με πολύ μεγάλη καθυστέρηση πρόσφατα.

Σε ό,τι αφορά το παραλιακό μέτωπο της περιοχής εξακολουθεί να βρίσκεται σε άθλια κατάσταση ο παραλιακός δρόμος από το λιμάνι Κυπαρισσίας μέχρι την παλιά περιοχή του camping. Παρά το γεγονός ότι στην περιοχή υπάρχουν μικρές τουριστικές μονάδες, η βατότητα του δρόμου θυμίζει τριτοκοσμική χώρα. Πρόκειται για την περιοχή της αποβάθρας καθώς ο δρόμος είναι επικίνδυνος για τους οδηγούς τροχοφόρων με λακκούβες, τόσες οδοστρώματος προς την πλευρά του αιγιαλού, αλλά κυρίως και τα συσσωρευμένα φύκια το οποία δυστυχώς αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγήν για τους λουόμενους. Οι κάτοικοι  και αναρωτιούνται γιατί πλέον τόσα χρόνια η περιοχή αυτή παραμένει ξεχασμένη, αλλά κυρίως εγκαταλελειμμένη που θα μπορούσε να μεταμορφωθεί σε ελκυστικό τουριστικό πόρο. Φυσικά πέρσι το kyparissianews.com είχε αναρτήσει ανάλογο ρεπορτάζ το οποίο αφορούσε και την....απομάκρυνση των φυκιών που έγινε τελικά με πρωτοβουλία των ιδιωτών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages