Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση Πτωχού στην περιφέρεια Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση Πτωχού στην περιφέρεια Πελοποννήσου

 


Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθούν από τη Νέα Δημοκρατία τα ονόματα των υποψήφιων που θα στηρίξει στις ερχόμενες περιφερειακές εκλογές. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες για την περιφέρεια Πελοποννήσου έχει «κλείσει» η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού. Ξεκίνησαν οι πρώτες συζητήσεις για τη σύνθεση του νέου συνδυασμού. Στην αντίδραση του νυν περιφερειάρχη Πελοποννήσου στραμμένο το ενδιαφέρον.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία του υποψήφιους περιφερειάρχες, που θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού θεωρείται δεδομένη.

Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η βεβαιότητα για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού, που ήδη έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες για το επόμενο βήμα, που είναι η συγκρότηση του συνδυασμού του.

Στη Μεσσηνία η συγκεκριμένη συζήτηση έχει μπει και σε ονόματα και τις τελευταίες ώρες ακούγονται υποψηφιότητες που αν επιβεβαιωθούν θα προκαλέσουν αίσθηση, καθώς πρόκειται για γνωστά πρόσωπα. Την ίδια στιγμή, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συνδυασμού του Παναγιώτη Νίκα, τουλάχιστον στον Νομό, εμφανίζεται έτοιμη να στρατευθεί με τη νέα υποψηφιότητα, ιδίως αν ο νυν περιφερειάρχης επιλέξει τελικά να μην είναι υποψήφιος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Νίκας μόλις πριν από λίγες μέρες (21 Μαΐου) ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στην περιφέρεια Πελοποννήσου, επιχειρώντας να προλάβει τις εξελίξεις και να αλλάξει, υπέρ του, τα δεδομένα στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages