Η δανειστική βιβλιοθήκη Φιλιατρών ταξιδεύει φέτος στην παραλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Η δανειστική βιβλιοθήκη Φιλιατρών ταξιδεύει φέτος στην παραλία

 


Η Δανειστική Βιβλιοθήκη Φιλιατρών “Περί … βιβλίων” του Ομίλου Δράσεων προσφέρει στους μικρούς και μεγάλους λουόμενους στην παραλία της Αγίας Κυριακής Φιλιατρών την ευκαιρία να χαλαρώσουν δίπλα στη θάλασσα.

Το 2016 ο Όμιλος Δράσεων και Πολιτισμού είχε την πρωτότυπη ιδέα να μετατραπεί  ένα παλιό περίπτερο σε Δανειστική Βιβλιοθήκη. Η ιδέα αυτή έχει αγκαλιαστεί όλα αυτά τα χρόνια, τόσο από ντόπιους όσο και από επισκέπτες της περιοχής. Η βιβλιοθήκη έχει πάρα πολλούς μόνιμους αναγνώστες, ενώ όπως είναι φυσικό ο αριθμός τους το καλοκαίρι διπλασιάζεται.

Έτσι, στο πλαίσιο προώθησης της φιλαναγνωσίας και σε μια συνεχή προσπάθεια διακίνησης του βιβλίου, τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού σκέφτηκαν τα βιβλία να ταξιδεύουν στις παραλίες των Φιλιατρών.

Με αυτό τον τρόπο θα δίνουν την ευκαιρία στους παραθεριστές να δανειστούν ένα βιβλίο, το οποίο θα μπορούν να βρουν επί τόπου, σε μία βάρκα από φέτος, να το διαβάζουν πλάι στο κύμα και ίσως να προσφέρουν ένα άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages