ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ στην Τριφυλία για κατασκευή παιδικών χαρών σε Γαργαλιάνους και Κοπανάκι - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ στην Τριφυλία για κατασκευή παιδικών χαρών σε Γαργαλιάνους και Κοπανάκι

 


Ο Δήμος Τριφυλίας προκηρύσσει δημόσιο ανοιχτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργο “Προμήθεια – εξοπλισμός παιδικών χαρών του Δήμου Τριφυλίας», εκτιμώμενης αξίας 232.159,00 € (με Φ.Π.Α.) από πιστώσεις του Δήμου Τριφυλίας (ΣΑΤΑ ΠΟΕ).

Η μελέτη του έργου αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού και πλαστικών δαπέδων για την δημιουργία δύο παιδικών χαρών στο Δήμο Τριφυλίας, στην Δ.Κ. Γαργαλιάνων και στην Δ.Κ. Κοπανακίου. Στόχος της μελέτης είναι η δημιουργία σύγχρονων, λειτουργικών και ασφαλών χώρων αναψυχής για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και χσεοίκσυς των περιοχών και προσβάσιμο σε όλους. Κάθε χώρος θα περιλαμβάνει παιχνίδια για όλες τις ηλικιακές ομάδες, υλικό απορρόφησης κρούσεων, καθιστικά σε καίριες θέσεις, τόσο για την ορθή επίβλεψη των παιδιών, αλλά και την ανάπαυση των επισκεπτών, κάδους απορριμμάτων, κλπ.

Η ημερομηνία έναρξης υποβολής προσφορών είναι η 14/07/2023 και ώρα 10:00π.μ., ενώ η καταληκτική ημερομηνία παραλαβής των προσφορών είναι η 31/07/2023 και ώρα 10:00 π.μ.. Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages