ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Χ. Καναλουπίτης από Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο Χ. Καναλουπίτης από Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας


 Την παραίτησή του υπέβαλε με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης.

Αφορμή στάθηκε η έντονη λεκτική διαμάχη με βαριές εκφράσεις μεταξύ του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μερκούρη και του αντιδημάρχου Αλέκου Κουτρουμπή στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας.

Αναλυτικά η επιστολή που εστάλη και κοινοποιείται δημόσια:

Κύριε Πρόεδρε

Στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, στις 28-6-23, υπέβαλα προφορικά την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα έγιναν μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων με φωνές, αντεγκλήσεις και βαριές εκφράσεις.

Φυσικά αυτό δεν έγινε για πρώτη φορά. Από την αρχή της θητείας σας μέχρι και σήμερα, οι επιθέσεις από την παράταξή σας εναντίον των Συμβούλων της Αντιπολίτευσης, με φωνές, απειλές και βωμολοχίες, γίνονται σε όλες τις συνεδριάσεις.

Επειδή ο κόμπος έφθασε στο χτένι, εμμένω στην παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και παραμένω απλός Δημοτικός Σύμβουλος.

Παρακαλώ κύριε Πρόεδρε να κινήσετε τις διαδικασίες για την αντικατάστασή μου, όπως προβλέπει ο κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων.

                                                               Φιλιατρά 9 Ιουλίου 2023

                                                             Καναλουπίτης Χαράλαμπος

                                                 Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τριφυλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages