Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Διαπιστώσεις και υποσχέσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα: Διαπιστώσεις και υποσχέσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου


 
Από ευχολόγια και υποσχέσεις αποτελούνταν η τοποθέτηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, κατά τη διάρκεια του Olympia Forum.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πτωχός, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, τόνισε πως η υλοποίηση του δρόμου «Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα» είναι «βαθύτατα αναπτυξιακή, πέρα από την σημαντικότητά στον τομέα της οδικής ασφάλειας», ενώ παράλληλα ανέφερε πως «θα κατατεθεί κοινή πρωτοβουλία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, για την κατασκευή του δρόμου, που θα αναφέρεται στην τεκμηρίωση της σημασίας και της σπουδαιότητάς του ώστε να μην μείνει στις μελέτες».

Ο κ. Πτωχός, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε στο ίδιο πάνελ με τον υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο, δεν έθεσε συγκεκριμένο διεκδικητικό πλαίσιο για το έργο, υπηρετώντας την πάγια τακτική του να μην φέρνει σε δύσκολη θέση στελέχη της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages