Θετικό κλίμα στις επισκέψεις Σαμπαζιώτη σε Υπουργεία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Θετικό κλίμα στις επισκέψεις Σαμπαζιώτη σε Υπουργεία

ΘΕΤΙΚΑ ήταν τα αποτελέσματα των επισκέψεων του Δημάρχου Κυπαρισσιας στην Αθήνα για την προώθηση σοβαρών ζητημάτων που απασχολούν την περιοχή μας καθώς οι επαφές θα συνεχιστούν και στο μέλλον.
Αναλυτικά επικοδομητικό ήταν το κλίμα στο Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με το ποσό των 30.000 Ευρώ που αναμένεται να διατεθεί για αποπληρωμή πολιτιστικών εκδηλώσεων του 2007 και το φετινού καλοκαιριού. Παράλληλα δόθηκαν τα χέρια για την υπογραφή νέας προγραμματικής σύμβασης που θα κυμαίνεται στα 40.000 ευρώ και περισσότερο για την καύλψη εκδηλώσεων όπως είναι το Τουρνουά Μπις Βόλευ με πανελλαδική εμβέλεια που διεξάγεται ως θεσμός απο φέτος στην παραλία και το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.
Στο ΥΠΕΧΩΔΕ που διεξήχθη η επόμενη συνάντηση τέθηκε επι τάπητος η διαχείριση της Πολεοδομικής ενότητας 2 που αφορά την επέκταση της νότιας περιοχής της πόλης, όπου υπάρχουν αρκετές διαδικαστικές εξελίξεις και σύντομα ο Δήμος περιμένει την υπογραφή για την έγκρισης της ενότητας όπου μετά απο διαβούλευση θα οδεύσει για υπογραφή με την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος για να ξεκινήσει η εφαρμογή του.
Τέλος στην Νομαρχία έγινε ο διαγωνισμός για την δημοπράτηση εισόδου και εξόδου της Κυπαρισσίας με κόστος που ανέρχεται στα 100.000 ευρώ όπου απο τις 6 υποβληθείσες προσφορές τελικά έγιναν αποδεκτές οι 2 για να ολοκληρωθεί σύντομα η διαιδκασία η οποία σημειωτέον έχει απασχολήσει στο παρελθόν και το Δ.Σ. της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages