Φωτιές άναψε στο Δ.Σ. το Πάρκινγκ στο Μητροπολιτικό Ναό - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Φωτιές άναψε στο Δ.Σ. το Πάρκινγκ στο Μητροπολιτικό Ναό

ΦΩΤΙΕΣ άναψε η συνεδρίαση στο Δ.Σ. Κυπαρισσίας μετά απο αίτημα του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης για την διαχείριση του προαύλιου χώρου στο Μητροπολιτικό Ναό η χρήση του οποίου έχει απαγορευτεί με απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.
Μετά απο πρόταση του κ. Πετρόπουλου για την σύνταξη ομόφωνου ψηφίσματος στο οποίο χωρίς υπεκφυγές θα αποτυπώνεται η κΑτάσταση δεδομένου ότι τα έργα στο περιβάλλοντα χώρο του Ναού έγιναν απο τον Λήμο θα έχει διεκδικητικό χαρακτήρα υπενθυμίζοντας την ανάγκη προστασίας του χώρου με συγκεκριμένα μέτρα και δράσεις.

Ο Δήμαρχος κ. Σαμπαζιώτης τόνισε ότι το κείμενο θα περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα για την περιφρούρηση του χώρου Πάρκινγκ στον Ναό με ώρες λειτουργίας, ενώ πρόβλημα θα υπάρξει τα Σάββατα ή σε ώρες ακολουθιών όπου παραδέχτηκε ότι σε πολλές περιπτώσεις οι οδηγοί στους γύρω δρόμους έφταναν σε σημείο να αναθεματίζουν και οι φωνές...να φτάνουν μέχρι τον Ναό. Υπενθύμισε ότι στις πρώτες συζητήσεις ο Μητροπολίτης ήθελε άμεσες λύσεις, ενώ ο Δήμος θα εγγυηθεί και θα διασφαλίσει την διαφύλαξη του χώρου με τη τοποθέτηση εργάτη για να αποφευχθούν παρατράγουδα. Κατέληξε λέγοντας ότι δεν υπάρχει άμεση δυνατότητα περιφρούρησης χώρων στάθμευσης διότι δεν διαθέτει Δημοτική Αστυνομία ενώ είπε ότι σε καλο δρόμο βρίσκονται οι διαβουλεύσεις με τον κ. Αρώνη για την αξιοποίηση του χώρου στο Πάρκινγκ του ΟΣΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages