Τ. Αποστολοπουλος στο BEST, με πολιτική άποψη για το ΠΑΣΟΚ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Τ. Αποστολοπουλος στο BEST, με πολιτική άποψη για το ΠΑΣΟΚ

Σε διαφορετικό πολιτικό επίπεδο απο τα συνηθισμένα κινήθηκε ο Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης και κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Τάσος Αποστολοπουλος, μιλώντας χθες στο κεντρικό Δελτio Ειδήσεων της τηλεόρασης BEST, της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Μεσσηνίας.
Ξεκαθάρισε πως δεν μπαίνει στη διαδικασία της ένταξης στο "κάδρο" όλων αυτών, ακόμη και των βουλευτών του νομού, οι οποίοι προσπαθούν να ...αποδείξουν ότι είναι κοντά στον Βενιζελο, απο την ...ΠΡΩΤΗ στιγμή!
Ο κ. Αποστολοπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, τόνισε πως ο ίδιος είναι με το ΠΑΣΟΚ και με τον Αρχηγό του, αλά διατηρεί την πολιτικη του θέση σύμφωνα με τις διαδικασίες εκλογής του νέου Προεδρου του Κινήματος. Κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ να πάνε την Κυριακή στις κάλπες, πάρα το γεγονός ότι ήταν και είναι αντίθετος με αυτη τη διαδικασία, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα...
Αιτιολόγησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να "καλυφθούν" με κάλπες όλοι οι "Καποδιστριακοί" Δήμοι τόσο στη Μεσσηνία όσο και στην υπόλοιπη χώρα,(σύμφωνα με το Καταστατικό) και αυτο, αποτελεί μια πρώτη ιδιαιτερότητα για τη συνοχή του κόμματος έν όψη των εκλογών.
Επικαλέστηκε τα τέσσερα σημεία της πολιτικής του παρέμβασης, και έδωσε έμφαση στο πολιτικό πλαίσιο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο πρέπει να δώσει απάντηση σε ερωτήματα όπως:
Τι θα γίνει με τους 1000000 ανέργους;
Τι θα γίνει με τους μισθούς και τις συντάξεις;
Ποια είναι η πολιτικη ανάπτυξης και τι προοπτικές υπάρχουν για τους μικρομεσαίους και τα ασφαλιστικά ταμεία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages