Παραίτηση του γραμματέα του ΤΕΕ Πελοποννήσουμε με καταγγελίες - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Παραίτηση του γραμματέα του ΤΕΕ Πελοποννήσουμε με καταγγελίες

Παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος τμήμα Πελοποννήσου, ο Θοδωρής Κουτσούγερας, θέτοντας με επιστολή του ζητήματα λειτουργίας του τμήματος, αλλά αυταρχικής συμπεριφοράς της Προέδρου.
Καταγγέλλει δε τις παρατάξεις της ΔΚΜ και της ΕΛΕΜ για τραμπουκισμό και φασιστική νοοτροπία. Καταγγέλλει επίσης, ότι επιχειρείται καθαίρεση του Προέδρου της Επιτροπής του ΤΕΕ στη Μεσσηνία.
Ο κ. Κουτσούγερας σημειώνει στην επιστολή του, μεταξύ άλλων, ότι παρά τις επανειλημμένες προτάσεις του, εδώ και ενάμιση χρόνο, «το ΤΕΕ Πελ/σου δεν έχει πάρει ούτε μία πρωτοβουλία για κινητοποιήσεις των συναδέλφων Μηχανικών στην Περιφέρεια και στους Νομούς αλλά αρκείται στις ”χλωμές” συμμετοχές δια μέσου ηλεκτρονικών μηνυμάτων στις Πανελλαδικές Απεργίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ».
Καταγγέλλει ακόμα ότι μία σειρά μελών του ΤΕΕ Πελοποννήσου, «έχουν ”βολευτεί” στον λήθαργο της αδράνειας και της αδιαφορίας αρκούμενοι στους τίτλους τους, αυτούς που τους προσθέτουν «πόντους» για να ζητούν και να παίρνουν αξιώματα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στα Κόμματά τους».
Τέλος, ο πρώην πλέον γραμματέας του ΤΕΕ Πελοποννήσου προειδοποιεί πως θα υπάρξει συνέχεια, δηλώνοντας έντονα ενοχλημένος από τον τρόπο που αγνοήθηκε έγγραφη επιστολή διαμαρτυρίας που ο ίδιος κατέθεσε, «για τις άνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες της ΔΚΜ που κάνει προκειμένου να καθαιρεθεί αυθαίρετα τελείως ο Πρόεδρος της Ν.Ε. Μεσσηνίας, που θυμίζουν άλλες μαύρες εποχές και ζήτησα να συζητηθεί προ ημερησίας διάταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages