Συνέχεια στην κόντρα για τα σκουπίδια... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συνέχεια στην κόντρα για τα σκουπίδια...

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Τατούλη και Δημάρχων για τα σκουπίδια τα οποία πάλι βρέθηκαν στο επίκεντρο των σημερινών δηλώσεων του Περιφερειάρχη, στο περιθώριο της επίσκεψής του στο Δερβένι. Ο Πέτρος Τατούλης στάθηκε ιδιαίτερα στο υψηλό επίπεδο διεκδικητικότητας και παρέμβασης από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την έναρξη των εργασιών στον Περιμετρικό Δακτύλιο της Καλαμάτας και αφήνοντας αιχμές για «...όσους είχαν τότε κιοτέψει», όπως είπε χαρακτηριστικά.
''Έτσι όταν όλοι είχαν κιοτέψει και είχαν πει... εντάξει εγκαταλείπουμε την περιμετρική και την συνέχειά της η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε πει πως αυτό είναι αδύνατο να γίνει γιατί είναι συμβατική υποχρέωση της παραχώρησης και δεν κάνει ούτε ένα ρούπι πίσω... Να σας θυμήσω τότε όλες τις έξαλλες φωνές του κου Δημάρχου από το αεροδρόμιο, των πολιτικών όλων παραγόντων που τρέχανε να συμβιβαστούν με τη λύση να μη γίνει η περιμετρική, η Περιφέρεια Πελοποννήσου όμως ήταν πάρα πολύ ξεκάθαρη γιατί ξέρει πολύ καλά τα ζητήματα και να διεκδικεί το αυτονόητο''.
Ο κ. Τατούλης σημείωσε πως η Περιφέρεια έχει την ευθύνη του στρατηγικού σχεδιασμού έχοντας την αρμοδιότητα να δίνει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που παρουσιάζονται, ενώ απάντηση είχε και για το θέμα των απορριμμάτων, στην χθεσινή... απάντηση Νίκα, τονίζοντας πως είναι... ντροπή η σημερινή εικόνα και πως θα πρέπει να προσαρμοστούν οι δήμοι με την λύση που τρέχει από την Περιφέρεια και να αναλάβουν την ευθύνη τους στο επίπεδο της προσωρινής διαχείρισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages