Συνεχείς συστάσεις για εξοικονόμηση νερού στην Κυπαρισσία από την ΔΕΥΑ Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Συνεχείς συστάσεις για εξοικονόμηση νερού στην Κυπαρισσία από την ΔΕΥΑ Τριφυλίας

 


ΠΡΙΝ ακόμα το καλοκαίρι δείξει την όψη του το θέμα της λειψυδρίας παραμένει καθημερινό φαινόμενο στην Τριφυλία. Οι συστάσεις ωστόσο εξοικονόμησης νερού είναι σχεδόν καθημερινές καθώς οι δημότες οφείλουν να είναι προσεκτικοί στην αλόγιστη χρήση του αγαθού. Πάντως το καθολικό αίτημα των δημοτών παραμένει η μείωση των τιμολογίων λόγω των διακοπών αλλά και εκ του γεγονότος ότι στους λογαριασμούς χρεώνονται αρκετά τέλη όπως βιολογικός, αποχέτευση και άλλα μέχρι το περίφημο Πολιτιστικό τέλος για την Κυπαρισσία το οποίο χαρατσώνει τους δημότες της περιοχής. 
Η τελευταία Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ

Τις τελευταίες εβδομάδες παρατηρείται έντονη μείωση του παρεχόμενου νερού των γεωτρήσεων και πτώση των πηγών στην περιοχή της Τριφυλίας.

Για την εξασφάλιση περισσότερων υδάτινων πόρων η ΔΕΥΑΤ πραγματοποιεί εργασίες εμβάθυνσης και αναβάθμισης κεντρικής Γεώτρησης στην Κυπαρισσία.

Για τον λόγο αυτό σήμερα  και τις επόμενες ημέρες η γεώτρηση αυτή δεν θα παρέχει νερό στις δεξαμενές και έτσι θα παρουσιαστεί πτώση της πίεσης στο δίκτυο ύδρευσης και περιορισμένες διακοπές υδροδότησης στα ψηλότερα διαμερίσματα των πολυώροφων κτιρίων στην Κυπαρισσία.

Για να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει επαρκές νερό για όλους, παρακαλούμε για εξοικονόμηση νερού τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages