Η Λαική Συσπείρωση Τριφυλίας καταγγέλει την Δημοτική αρχή για την λογοδοσία σε θέματα πυροπσοτασίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Η Λαική Συσπείρωση Τριφυλίας καταγγέλει την Δημοτική αρχή για την λογοδοσία σε θέματα πυροπσοτασίας

                Δελτίο τύπου


. C:\Users\Κατερίνα\Desktop\Λ.Σ\ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.jpg


 Καταγγέλλουμε τη Δημοτική Αρχή ,διότι στο συμβούλιο Λογοδοσίας, στο οποίο τέθηκαν ερωτήματα για την πυροπροστασία ,όχι μόνον δεν έδωσε απαντήσεις, ως όφειλε, αλλά αποχώρησαν από την αίθουσα ,διαλύοντας έτσι την λειτουργία του Δημοτικού συμβουλίου. Γιατί αρνήθηκε ο κ. Δήμαρχος ακόμα και να ακούσει τα ερωτήματα που απηύθυνε η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Τσιγκάνου για την ετοιμότητα του Δήμου μας σε περίπτωση πυρκαγιάς; 

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή και τον κ. Δήμαρχο και με την διπλή ιδιότητά του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ, να φροντίσει ΑΜΕΣΑ για την επισκευή και λειτουργία των πυροσβεστικών κρουνών, που είναι διάσπαρτοι στις κοινότητες και δεν λειτουργούν ,όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο έγγραφο της στις 29-5 που γράφει ότι από τους 37 πυροσβεστικούς κρουνούς λειτουργούν οι ..5! 

Τον καλούμε να φροντίσει ΑΜΕΣΑ για την επισκευή κ λειτουργία των πυροσβεστικών οχημάτων (υδροφόρες)του Δήμου ,που από τα 8 λειτουργούν τα 2 !

 Να κάνει ΑΜΕΣΑ όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την σωστή οργάνωση της πολιτικής προστασίας .

Να μην κρύβεται πίσω από φραστικές αντεγκλήσεις κ διαξιφισμούς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, που ο ίδιος προκαλεί και να σκέπτεται πρώτα την ασφάλεια και την προστασία της ζωής κ της περιουσίας των κατοίκων της Τριφυλίας, κυρίως τώρα, που διανύουμε ένα θερμό καλοκαίρι με τον κίνδυνο των πυρκαγιών να επιδεινώνεται και από τα φαινόμενα της λειψυδρίας. 


          Λαϊκή Συσπείρωση Τριφυλίας 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages