ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 4-3 ΈΠΙΑΣΕ ΤΟΝ 'ΤΑΥΡΟ' ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ 4-3 ΈΠΙΑΣΕ ΤΟΝ 'ΤΑΥΡΟ' ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΑΝΑΣΑ VIDEO

Σε ένα πραγματικά όμορφο παιχνίδι με επτά γκολ το Καλό Νερό πήρε μία σπουδαία νίκη με 4-3 κόντρα στην Σπερχογεία. Οι γηπεδούχοι που αγνοούσαν την νίκη από την 5η αγωνιστική ήθελαν πάση θυσία σήμερα το θετικό αποτέλεσμα και στο τέλος τα κατάφεραν. Από την άλλη, η Σπερχογεία βρέθηκε να χάνει με 3-0, δεν τα παράτησε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3. Δέχθηκε και τέταρτο τέρμα και είχε σημαντικές χαμένες ευκαιρίες να πέτυχε και άλλο γκολ και να πάρει τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. 

Μόλις στο 1′ ο Μπεγέτης με πλάσε άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 8′ ο Δεμπεγιώτης με σουτ έκανε το 2-0. Στο 15′ ο Μανδραπήλιας με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 18′ σουτ του Μπεγέτη η μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στο 28′ ο Οικονομόπουλος με πλάσε μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 47′ πρώτο προσωπικό τέρμα για τον Ηρακλή Καραχάλιο που μειώνει και άλλο σε 3-2. Στο 50′ απίστευτος Καραχάλιος με πλασέ ισοφάρισε σε 3-3 για την ομάδα του. Στο 63′ ο Μητρόπουλος αστόχησε από τα 11 βήματα σε πέναλτι που κέρδισε ο Μανδραπήλιας. Στο 65′ ο Mητρόπουλος με σουτ νίκησε τον Σταματίου για το 4-3. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Αντωνόπουλο. 
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πετρόπουλος, Μανδραπήλιας, Ντιόπ Μπεγέτης, Δεμπεγιώτης, Γκρέτσα, Παναγούλιας, Ανδρεόπουλος. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Δημητρίου, Πετράκος, Κοστρίβας, Δικαίος, Καραχάλιος, Πετριτάι, Σαούτης, Οικονομόπουλος, Δωδεκάτος, Κοτσιλιέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages