Πρωτοβουλία Νέων για αναδάσωση στην Φιγαλεία και ημερίδα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

Πρωτοβουλία Νέων για αναδάσωση στην Φιγαλεία και ημερίδα

ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ οι νέοι της περιοχής μας με δράσεις και έργα γιατί οι νέοι της Κυπαρισσίας ξέρουν να ενισχύουν την ευγενή άμιλλα. Αναλυτικά ετοιμάζεται η συμμετοχή τους σε πρόγραμμα της γ.γ. Νέας Γενιάς για την αναδάσωση των πληγέντων περιοχών όπως η Νέα Φιγαλεία της Ηλείας. Ο Δήμος Κυπαρισσίας, υπέβαλε την πρόταση, ζητώντας να αφιερωθεί ένα διήμερο με τη διοργάνωση ημερίδας για τη συγκράτηση των νερών στην πληγείσα περιοχή και άλλες εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων και αναδάσωση της καμένης περιοχής, που εκτιμάται ότι θα υλοποιηθεί απο το φθινόπωρο..
Στην προσπάθεια θα συμμετέχουν νέοι από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Κυπαρισσίας, σε συνεργασία με τα μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και Προσκόπων από την Κηφισιά όπου αναμένεται να ασχοληθούν περίπου 200 άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Κυπαρισσίας είχε συγκεντρώσει ζωοτροφές που διένειμε στη Νέα Φιγαλεία, την περίοδο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα με τον τίτλο «Προσπάθεια ευαισθητοποίησης νέων στην προστασία του περιβάλλοντος με δράσεις στις πληγείσες περιοχές» θα συγχρηματοδοτηθεί από τη γενική γραμματεία Νέας Γενιάς και το Δήμο Κυπαρισσίας. Μπράβο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages