Κάδοι και ηχορύπανση απασχολούν το Δ.Σ. Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Κάδοι και ηχορύπανση απασχολούν το Δ.Σ. Κυπαρισσίας

ΕΔΩ τα προβλήματα παραμένουν σοβαρά και το Δ.Σ. Κυπαρισσίας ασχολείται με τα.. σαμαράκια. Στην τελευταια βραδινή συνεδρίαση τέθηκαν εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα που αφορούν τους κάδους, τα μόνιμα προβλήματα στις Ράχες και τα μηχανάκια στην παραλιακή οδό οπότε ήταν θετικό ότι τουλάχιστον συζητήθηκαν αιτήσεις δημοτών και ενστάσεις για το Πολεοδομικό σχέδιο Π.Ε.1 που έφαγε κυριολεκτικά πολλές συνεεδριάσεις.
Αναλυτικά σε ερώτηση για τους κάδους ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας ανέφερε ότι αναμένονται νέοι κάδοι απορριμμάτων καθώς και 20 κάδοι Ανακύκλωσης που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της πόλης μας ενώ παράλληλα θα πλυθούν απο συνεργείο καθαιρσμού οι υπάροχντες κάδοι ώστε να μην μυρίζουν στους δρόμους.
Τέθηκε επίσης θέμα ηχορύπανσης στην παραλιακή οδό και ζητήθηκε η τοποθέτηση σημάτων με όριο ταχύτητας 30 χιλιομέτρων αλλά πέρασε η πρόταση του Δημάρχου για τοποθέτηση με σαμαράκια απο την περιοχή του Εν Πλώ ως την Ντίσκο. Επίσης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης εγκρίθηκε ομόφωνα η Σύσταση Νομικού προσώπου με την επωνυμία Δημοτικό Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας που ήδη κατασκευάζεται στις εργατικές κατοικίες και ο εργολάβος περιμένει να πληρωθεί για τις εργασίες που έχουν συντελεστεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages