ΣΟΚ ΣΕ τροχααίο με κλεμμένο αγροτικό και 2 τραυματίες στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

ΣΟΚ ΣΕ τροχααίο με κλεμμένο αγροτικό και 2 τραυματίες στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών


 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 11 το πρωί στην Αγία Κυριακή, στην επαρχιακή οδό Φιλιατρών – Μαραθόπολης.

Συγκεκριμένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε άτομο πακιστανικής καταγωγής και είχε κλαπεί νωρίτερα από την περιοχή των Γαργαλιάνων, προσέκρουσε στην πίσω πλευρά προπορευόμενου Ι.Χ. αυτοκινήτου και στη συνέχεια έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε μια κολόνα της ΔΕΗ, την οποία γκρέμισε στην κυριολεξία, ενώ το αγροτικό αναποδογύρισε!

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου και η συνοδηγός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η γυναίκα συνοδηγός πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για περαιτέρω εξετάσεις, δίχως πάντως ο τραυματισμός του να είναι σοβαρός.

Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και τα δύο παιδιά που βρίσκονταν στα πίσω καθίσματα του Ι.Χ. αυτοκινήτου.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας που διενεργεί προανάκριση για το συμβάν, έχουν προσαχθεί δύο άτομα που εμπλέκονται τόσο στην υπόθεση κλοπής του αγροτικού αυτοκινήτου, όσο και του τροχαίου ατυχήματος.

"Ελευθερία "Κ.Ηλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages