ΔΕΥΑΚ: “Προσοχή στην αλόγιστη χρήση νερού!”-Έσπασε τα κοντέρ η υπερκατανάλωση στη Καλαμάτα και Μεσσηνία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

ΔΕΥΑΚ: “Προσοχή στην αλόγιστη χρήση νερού!”-Έσπασε τα κοντέρ η υπερκατανάλωση στη Καλαμάτα και Μεσσηνία

 


SOS εκπέμπει η ΔΕΥΑΚ λόγω της υπερκατανάλωσης νερού που παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στον Δήμο Καλαμάτας. Λόγω της χθεσινής επέλασης της αφρικανικής σκόνης φαίνεται ότι πολλοί σπεύδουν να καθαρίσουν αυλές, βεράντες και αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να παρατηρείται υπερκατανάλωση νερού, γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει προβλήματα στο δίκτυο, με μείωση της πίεσης σε κάποιες περιοχές ή ενδεχομένως και διακοπές. Η ΔΕΥΑΚ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να κάνουν λελογισμένη χρήση. Άλλωστε, δεν επείγει να καθαριστούν όλα μέσα σε λίγες ώρες, μπορεί να γίνει και τις επόμενες ημέρες, η όποια καθαριότητα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προσοχή στην αλόγιστη χρήση νερού! Στοιχεία υπερκατανάλωσης παρατηρεί η ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΔΕΥΑ Καλαμάτας σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση στην κατανάλωση νερού στην πόλη της Καλαμάτας κατά τις τελευταίες ώρες, που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπέρασε τα 1.000 m3/ώρα.

Από το Δήμο και τη ΔΕΥΑ Καλαμάτας γίνεται έκκληση προς τους πολίτες για λελογισμένη χρήση νερού. Εφιστάται προσοχή προς όλους καθώς το νερό είναι πολύτιμο και πρέπει να αποφεύγεται η σπατάλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages