Οι Ενεργοί Πολίτες Τριφυλίας για την ερημοποίηση στην Τριφυλία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Οι Ενεργοί Πολίτες Τριφυλίας για την ερημοποίηση στην Τριφυλία


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ διεκδικεί το μέλλον της ήταν το επιστέγασμα συνάντησης σε κοινή επαφή με φορείς και την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Τριφυλίας πρόσφατα, αναφέροντας ότι συμμετείχαν στην κινητοποίηση τόσο της Παρασκευής στο Δικαστικό μέγαρο όσο και στο Παντριφυλιακό συλλαλητήριο του Δήμου Τριφυλίας το Σάββατο το απόγευμα για την απαξίωση και κατάργηση κοινωνικών δομών στην περιοχή μας. Η συμμετοχή των 2 φορέων ήταν εξάλλου σημαντική και στην διαμαρτυρία  έξω από το Δικαστικό μέγαρο από τον Δικηγορικό σύλλογο της πόλης.
Είναι αυτονόητο ότι δηλώνουμε την κάθετη αντίθεσή μας σε αποδόμηση των κοινωνικών δομών που οδηγούν σε οικονομική και κοινωνική απαξίωση την περιοχή της Τριφυλίας που παραμένει αδικημένη σε όλο το Νομό χρόνια τώρα. Ο αγώνας των φορέων εκτός από δίκαιος συμβάλλει στην προσπάθεια για την κοινωνική συνοχή, την αλληλεγγύη την ώρα που αντί για αποκέντρωση γίνεται ερημοποίηση από το ανάλγητο υδροκέφαλο κράτος των Αθηνών. 
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ- Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ- ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages