ΦΛΕΓΕΤΑΙ με 3 νέες πυρκαγιές η Μεσσηνία- Μάχη στο Βασιλικό Οιχαλίας για να τεθεί υπό έλεγχο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

ΦΛΕΓΕΤΑΙ με 3 νέες πυρκαγιές η Μεσσηνία- Μάχη στο Βασιλικό Οιχαλίας για να τεθεί υπό έλεγχο


ΦΛΕΓΕΤΑΙ χωρίς προς το παρόν να κινδυνεύουν κατοοκίες περιοχές της Μεσσηνίας με 3 διαφορετικά να είναι σε εξέλιξη σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσσηνίας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΕΡΤNews φωτιές έχουν ξεσπάσει σε Πιπερίτσα, Ασπροπουλιά και Βασιλικό Οιχαλίας για το οποίο έχουμε νεότερη ενημέρωση.

Η φωτιά στο Βασιλικό από τους αξιωμαιτκούς της Πυροσβεστικής δίνεται μεγάλη βαρύτητα καθώς μέχρι αρργά το απόγευμα επιχειρούν 7 οχήματα με 14 πυροσβέστες, 1 πεζοπόρο τμήμα ΕΜΟΔΕ καθώς και εναέρια μέσα.

Παράλληλα στο έργο της πυροσβεστικής συνδράμουν και εθελοντές. Από την ΠΥ εκφράζεται αισιοδοξία ότι σύντομα θα ελεγχθούν και οι 3 πυρκαγιές.

Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΧΑΛΙΑΣ

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά πριν τις 2 το μεσημέρι στο Βασιλικό του Δήμου Οιχαλίας. Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή, από Πεταλίδι και από Καλαμάτα, με τις συνθήκες να είναι δύσκολες καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι. Στο σημείο σπεύδει και ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας αντιστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης. Νωρίτερα, υπήρχε κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς προς τον οικισμό, και τέθηκε στο τραπέζι το ενδεχόμενο προληπτικής εκκένωσης του οικισμού, ωστόσο η έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων απέτρεψαν προς το παρόν μια τέτοια περίπτωση, καθώς φαίνεται να ελέγχεται πλέον η φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages