ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ -ΔΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ Ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ -ΔΩΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

 


Παναγιώτης Ρήγας (Γεννήθηκε στην Κυπαρισσία το 1921 και απεβίωσε ειρηνικά το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 στην Καλαμάτα, σε ηλικία 103 ετών). Έφυγε ένας σπουδαίος δάσκαλος, ένας ιεροκήρυκας, άνθρωπος της προσφοράς προς τον Θεό και το συνάνθρωπο. Αντίο παππού Παναγιώτη Ρήγα, έστω και αν δεν έτυχε να σε γνωρίσω ποτέ από κοντά. Είχαμε τηλεφωνηθεί, είχαμε αλληλογραφία, του είχα εκφράσει το θαυμασμό μου και  είχα προγραμματίσει να τον επισκεφτώ. Όμως, ο ίδιος είχε άλλα σχέδια. Πήγε στην όντως ζωή, στον Θεό μας, που τόσο πολύ αγάπησε. Βοήθησε πτωχούς, ανήγειρε το ναό του Αγίου Ευσταθίου λίγο έξω από την πόλη της Κυπαρισσίας, είχε σπουδαία φιλανθρωπική δράση.  

Πριν από λίγο πληροφορήθηκα την απώλεια ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στον Θεό και στις αγαθοεργίες.  Μακρινός μας συγγενής, ο αείμνηστος Παναγιώτης Ρήγας γεννήθηκε το 1921 και πέθανε το Σάββατο 19/10/2024. 

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο της Καλαμάτας τη Δευτέρα 21/10/2024. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να του πω το ύστατο χαίρε. Στα Άγια να είναι η ψυχούλα του. 

Διονύσιος Γεωργογιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages