Στη Βουλή θα συζητηθεί η ερώτηση βουλευτή για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Στη Βουλή θα συζητηθεί η ερώτηση βουλευτή για τον οδικό άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα


 Κρίνεται η αξιοπιστία της κυβέρνησης. Στον υπουργό υποδομών, Χρήστο Σταϊκούρα, στραμμένο το βλέμμα.

Το πρωί (09:15) της Παρασκευής θα συζητηθεί στη Βουλή η επίκαιρη ερώτηση , για το ζήτημα του οδικού άξονα Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Πρόκειται για ερώτηση που καταθέτει για δεύτερη φορά ο βουλευτής Μεσσηνίας, καθώς κατά την πρώτη κατάθεση, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, επέλεξε να μην εμφανιστεί στη Βουλή.

Πάντως, παρά το γεγονός ότι η επανακατάθεση της ερώτησης έγινε προκειμένου να απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός, το αν θα εμφανιστεί ο κ. Σταϊκούρας στη διαδικασία παραμένει ερωτηματικό, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να απουσιάζει και πάλι.

Αν η απουσία του κ. Σταϊκούρα επιβεβαιωθεί τότε θα επιβεβαιωθούν και όσοι μιλούν για προσπάθεια σκόπιμης υποβάθμισης του ζητήματος από την πλευρά της κυβέρνησης, γεγονός που αναμένεται να πυροδοτήσει νέες πολιτικές αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ, όπως ανακοίνωσαν οι φορείς της Μεσσηνίας και της Ηλείας στις 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στην Κυπαρισσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages