ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΚΟΡΠΊΖΟΝΤΑΣ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΚΟΡΠΊΖΟΝΤΑΣ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ


ΕΦΥΓΕ από την ζωή μια από τις αγαπημένες νοσοκόμες της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της, τους οικείους της, συγγενείς και φίλους σε ηλικία 78 ετών η Γιαννόύλα Π. Μποζίκα, μητέρα του ιδιοκτήτη των ιστοσελίδων μας και του Notos web tv, μετά από μάχες που έδωσε στην ζωή της.
Η εκλιπούσα γεννήθηκε στη Φαρακλάδα Κυπαρισσίας, μητέρα 3 παιδιών, με καταγωγή από την οικογένεια Ντέντε οι οποίοι προέρχονται οι ρίζες των προγόνων τους από τους ηρωικούς Ντρέδες οι οποίοι μετοίκισαν στο Σελλά προερχόμενοι από το Σουλιμά με κατάληξη αρκετοί  γόνοι τους αργότερα να μετοικίσουν στην περιοχή της Κυπαρισσίας.
Η 78χρονη διετέλεσε επί σειρά ετών αποκλειστική νοσοκόμα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας περιθάποντας επώνυμους και ανώνυμους, ξεχωρίζοντας για την αγαστή ευσυνειδησεία της, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, με ξενύχτια κοντά σε πάσχοντες συμπολίτες μας και μη ενώ εργάστηκε σκληρά στη ζωή της μέχρι την συνταξιοδότησή της η οποία δυστυχώς ήταν πενιχρή. 
Ήταν παρούσα σε πολλές εκδηλώσεις και δράσεις για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ από το περιβάλλον της η οικογένειά της  δήλωσε ότι ευχαριστεί δημόσια το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παθολογικής κλινικής του Ιδρύματος που έδωσαν για αρκετές εβδομάδες μάχες για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο αιώνιο ταξίδι.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 2 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Κυπαρισσίας.
Το kyparissianews.com και οι συνεργάτες του και ο πάροχος διαχείρισης του site sbz systems, εκφράζουν τα βαθιά συλληπητήρια στην οικογένειά της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages