Τους 28 και 31 βαθμούς Κελσίου άγγιξε η θερμοκρασία στο Κοπανάκι και Σκάλα Μεσσηνίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Τους 28 και 31 βαθμούς Κελσίου άγγιξε η θερμοκρασία στο Κοπανάκι και Σκάλα Μεσσηνίας

 


Πανελλαδική πρωτιά για τη Μεσσηνία-Η υψηλότερη θερμοκρασία στη Σκάλα

Μίνι καλοκαίρι σήμερα στη Μεσσηνία με υψηλές θερμοκρασίες και αρκετό κόσμο να κατευθύνεται στις παραλίες. Η υψηλότερη θερμοκρασία πανελλαδικά σημειώθηκε στη Σκάλα Μεσσηνίας,  σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Ο υδράργυρος ξεπέρασε τους 31 βαθμούς Κελσίου και στις 13.20 το θερμόμετρο στη Σκάλα έδειξε 31,3 βαθμούς Κελσίου.

Αξιοσημείωτο είναι στις 06.20 το πρωί, δηλαδή 7 ώρες πριν η θερμοκρασία ήταν 17,5, που σημαίνει ότι μέσα σε λίγες ώρες ο υδράργυρος ανέβηκε σχεδόν 14 βαθμούς πάνω. Και στις υπόλοιπες περιοχές της Μεσσηνίας η ζέστη ήταν έντονη, θυμίζοντας περισσότερο καλοκαίρι παρά μέσα Απριλίου.

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες σήμερα στη Μεσσηνία, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 29,8 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι στη Σκάλα Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, στις 14.10 το μεσημέρι το θερμόμετρο έδειξε 29,8 βαθμούς Κελσίου στη Σκάλα, από τους 14,4 βαθμούς Κελσίου που έπεσε στις 00.50 τη νύχτα, και είναι η υψηλότερη για σήμερα στη Μεσσηνία. Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία έφτασε σε υψηλά επίπεδα για Απρίλιο και στο Κοπανάκι με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 28,3 βαθμούς Κελσίου στις 13.10 το μεσημέρι, από τους 11, 3 που είχε στις 06:40 το πρωί σήμερα.

Κάτω, οι υψηλότερες θερμοκρασίες για σήμερα πανελλαδικά

Στις υψηλότερες θερμοκρασίες πανελλαδικά και η Σκάλα Μεσσηνίας, σήμερα νωρίς το μεσημέρι, λίγο αργότερα βέβαια καταγράφηκαν υψηλότερες θερμοκρασίες στη βόρεια Ελλάδα

Κάτω, οι ελάχιστες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε Μεσσηνία και ευρύτερη περιοχή

πίνακας-χάρτες: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages