Απεργιακή κινητοποίηση Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Μεσσηνίας -Παράρτημα Τριφυλίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Απεργιακή κινητοποίηση Συνταξιούχων ΙΚΑ ΕΦΚΑ Μεσσηνίας -Παράρτημα Τριφυλίας

 




ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ

Η καρδιά των συνταξιούχων χτύπησε αγωνιστικά σε όλη τη χώρα , με την παναττική συγκέντρωση στις 3 Απρίλη ,στην Αθήνα , και την πορεία στο Υπουργείο ,που συμμετείχαν όλες οι Συνταξιουχικές Ομοσπονδίες Ελλάδος .

Οι συνταξιούχοι βροντοφώναξαν :

Είναι εδώ οι ατέλειωτες περικοπές των συντάξιμων αποδοχών οι περικοπές των δώρων μας ,του ΕΚΑΣ, των συντάξεων χηρείας ,η αύξηση κρατήσεων για την Υγεία κατά 6% και από την κύρια και από την επικουρική 6% και 6% ακόμη και από τους πεθαμένους (μέσω των συντάξεων χηρείας)

Είναι εδώ το άρπαγμα δεκάδων δισεκατομμυρίων από τα ασφαλιστικά ταμεία, για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Είναι εδώ οι περικοπές στις συντάξεις μας ,μέσω της ακρίβειας και της προσωπικής διαφοράς, του νόμου Κατρούγκαλου . Παρά τις διακηρύξεις για κατάργηση, από την κυβέρνηση της Ν.Δ ,ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό. Και όλα μαζί, τα σαρώνει η άνοδος του πληθωρισμού και της ακρίβειας, που έχουν καταντήσει τις συντάξεις πενιχρά επιδόματα.

Σας καλούμε στις 17 του Απρίλη στην Πανελλαδική απεργία των εργαζομένων ,που κήρυξαν Ομοσπονδίες και Συνδικάτα στη Μεσσηνία .

Θα είμαστε εδώ:Στο Εργατικό Κέντρο Κυπαρισσίας στις 11,00 το πρωί

Ολοι και όλες στον αγώνα ,για να διεκδικήσουμε ό,τι με την βία μας έχει κλαπεί , ό,τι έχουμε πληρώσει σε όλη μας τη ζωή , για να ζήσουμε με αξιοπρέπεια.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΕΦΚΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ –ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages