Επεισόδια στη Βαλύρα! Διεκόπη στο 35ο Αστέρας-ΠΑΟ Καλαμάτας! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Επεισόδια στη Βαλύρα! Διεκόπη στο 35ο Αστέρας-ΠΑΟ Καλαμάτας!

Οι δυο πρώτες αναμετρήσεις της Α΄ Μεσσηνίας, Α.Ο. Διαβολιτσίου-Ολυμπιακός Καλαμάτας και Ομόνοια-Δωριέας κόλλησαν στο 1-1, ενώ Α.Ο. ΦΑΡΑΙ-Α.Ο. Κυπαρισσίας και Α.Ο. Ασπροχώματος ΜΓΣ διεξάγονται το βράδυ.
Στο 1ο όμιλο της Β΄ Μεσσηνίας είχαμε ένταση και νεύρα, αλλά και ξύλο (!) παρακαλώ, στο ματς του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας στο γήπεδο της Βαλύρας, καθώς ο διαιτητής του αγώνα Γιώργος Κότσαρης διέκοψε τη συνάντηση, όπως αναφέρει στο Φύλλο Αγώνος! Συγκεκριμένα στο 35ο λεπτό και στην επίτευξη του 0-3 για τον Παναθηναϊκό, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι σημειώθηκε από θέση οφσάιντ, καθώς έδειξε σέντρα ο επόπτης Παρασκευάς Ζαχαράκης. Ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων της Ιθώμης Γιάννης Καρύδης διαμαρτυρήθηκε έντονα και ο άρχοντας του αγώνα του έδειξε (πολύ σωστά) την δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη, με αποτέλεσμα να επακολουθήσουν διαμαρτυρίες, ένταση αλλά και βιοπραγίες (!) και το διαιτητικό τρίο να αποχωρήσει από το γήπεδο συνοδεία αστυνομίας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages