Επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή έφερε ένταση και αποχωρήσεις - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Επερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή έφερε ένταση και αποχωρήσεις

Μήνυμα μέσω ψηφίσματος έστειλε η Περιφερειακή αρχή στο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει να καταστρέψει την Πελοπόννησο- Διαφώνησαν οι παρατάξεις της μειοψηφίας- αποχώρησε ο σύμβουλος της Αγωνιστικής Συνεργασίας Νίκος Πατσαρίνος. Ανακοινώθηκε η εκχώρηση 70 εκατομμυρίων ευρώ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για την διαχείριση των απορριμμάτων.
Μία επερώτηση των βουλευτών Πελοποννήσου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή σχετικά με συνάντηση του Περιφερειάρχη με ευρωπαίους εκπροσώπους για το θέμα των απορριμμάτων και όχι μόνο έφερε στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ένταση και αποχωρήσεις ενώ η κα. Νικολάκου, ως εισηγήτρια του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος, ζήτησε να εκδοθεί ψήφισμα στο οποίο θα γίνεται σαφές προς κάθε πλευρά ότι δεν πρόκειται η Περιφερειακή Αρχή και το Περιφερειακό Συμβούλιο να αφήσουν τον οποιοδήποτε με λαϊκίστικους και οπισθοδρομικούς τρόπους να καταστρέψουν την Περιφέρεια. Η κα. Νικολάκου στην εισήγησή της (όπως θα δείτε και στο βίντεο) ήταν καταπέλτης κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών της Πελοποννήσου και κυρίως του Θανάση Πετράκου που μέχρι πριν λίγο διάστημα ήταν περιφερειακός σύμβουλος και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν πρόκειται να δεχθούν κάθε εβδομάδα ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ερωτήσεις για την Περιφέρεια σε υπουργούς και να μην ενδιαφέρεται να μάθει τι ειπώθηκε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη αλλά και το Περιφερειακό Συμβούλιο. Σημείωσε δε πως οι επερωτήσεις που γίνονται έχουν στόχο να πλήξουν τα συμφέροντα της Περιφέρειας, ενώ η αντιπεριφερειάρχης μίλησε για "ξεπέρασμα ορίων" και για "παραπλάνηση και ψεύδη με στόχο να δημιουργηθεί ανασφάλεια και φόβος στους πολίτες". Η κα. Νικολάκου θέλοντας να στηρίξει την άποψή της ότι η Περιφέρεια αγωνίζεται και προσπαθεί για το καλύτερο για τους πολίτες της Πελοποννήσου ανακοίνωσε και την εκχώρηση περίπου 70 εκατομμυρίων ευρώ στην Περιφέρεια για τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages