Η ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗ...ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗ...ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ

ΤΕΛΙΚΑ στην συνεδρίαση της Πέμπτης αντιπολίτευση στο Τεχνικό πρόγραμμα έκανε η ίδια η...συμπολίτευση μετά μάλιστα τις επιφυλάξεις -ψηφίζοντας με το δίλημμα και όχι με την καρδιά ο κ. Μπασδάνης και καταψηφίζοντας ο κ. Βασιλόπουλος- με αφορμή ερωτήσεις που δεν έτυχαν ικανοποιητικής απάντησης από τους τοπικούς αξιωματούχους. Την ίδια ώρα οι ενστάσεις συμβούλων για άδικες κατανομές έργων βγάζουν..μάτι.
Από την μία πλατείες ανακαινίζονται ξανά, χωριά εντάσσονται στο ΕΣΠΑ, ενώ την ίδια ώρα η κεντρική πλατεία Κυπαρισσία θυμίζει μαύρα σκοτάδια με αποκρουστική εικόνα, οι δρόμοι προς τα διαμερίσματα σε κακά χάλια και επομένως οι αντιφάσεις ήταν αρκετές όσο κι αν προσπάθησαν να μαζέψουν τις διαρροές......Φυσικά το Τεχνικό πρόγραμμα θα κριθεί εκ του αποτελέσματος και από την εκπλήρωση των υποσχέσεων που δόθηκαν στο Δ.Σ. Τριφυλίας.
ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΌ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ.
Το Τεχνικό πρόγραμμα Τριφυλίας ψηφίστηκε με 15 θετικές γνώμες, 5 λευκοί ψήφοι από την μείζον μειοψηφία από την οποία απουσίαζαν αρκετά μέλη της παράταξης, ενώ καταψήφισαν ο κ. Βασιλόπουλος από την πλειοψηφία και ο κ. Κουκούμης ως επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας. Ο κ. Βασιλόπουλος μάλιστα δήλωσε ότι το πρόγραμμα δεν καλύπτει κατ ελάχιστον τις ανάγκες της Τριπύλας και την προοπτική ανάπτυξης της περιοχής καθώς θεωρεί ότι είναι παραμύθι στο οποίο δεν συναινεί. Ο κ. Δριμής είπε ότι ο Δήμος Τριφυλίας μετατράπηκε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα ορισμένων εργολάβων εκθέτοντας ορισμένες παρατηρήσεις , μιλώντας για απουσία λόγων και πράξεων ενώ θεώρησε ότι δεν δόθηκαν απαντήσεις. Ο κ. Αγγελόπουλος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό έργο, ομογενοποίηση του Δήμου, ούτε συντονισμός στη Δημοτική αρχή και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου ζητώντας ιεράρχηση έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages