ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΕ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΕΡΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΕ Ο ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΚΕΡΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ


 Με βαθύ αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία της ΟΜΑΕ!” δηλώνει στα κοινωνικά δίκτυα και με συνέντευξή του σε περιοδικό ο Κυπαρίσσιος Νίκος Κερερές για την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας.

👉🏻Πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί μια υπέρβαση και μια νέα συμφωνία. Να ξεκινήσουμε ενωμένοι και με ισότιμη αντιμετώπιση να χτίσουμε από την αρχή αυτό που μας αρέσει και αγαπάμε, όπως σημειώνει. 


👉🏻Στον μηχανοκίνητο αθλητισμό επαναπαυθήκαμε στις δάφνες του παρελθόντος. Δεν μιλάμε για το μέλλον. Πρέπει να πορευτούμε με αυτοπεποίθηση στον κόσμο που έρχεται, χωρίς έριδες. 


👉🏻Η ΕΠΑ θα λειτουργήσει με ένα διαφορετικό μοντέλο. Θα γεφυρώσουμε το χάσμα από τα διεθνή πρότυπα χωρίς να διαταράξουμε την εσωτερική κατάσταση με βίαιες εναρμονίσεις. Στην ΕΠΑ θα συμμετέχουν όλες οι πλευρές και το αποτέλεσμα θα είναι κοινώς αποδεκτοί κανονισμοί. 


👉🏻Γνωρίζω τα προβλήματα των σωματείων. Τα σωματεία είναι η ραχοκοκκαλιά της Ομοσπονδίας. Θέλουμε σωματεία με δραστηριότητα. Πρέπει να δουλέψουμε στο πως θα εξασφαλιστεί και κεντρικά ακόμα η οικονομική τους βιωσιμότητα. 


👉🏻Θα σταματήσει η παράλογη εμμονή η Ομοσπονδία να αρνείται τη χρηματοδότηση απο την Πολιτεία. Θα μοχλεύσουμε πόρους από τον ιδιωτικό τομέα. Είναι κρίσιμο η ΟΜΑΕ να γίνει εξωστρεφής και εύρωστη οικονομικά. 


👉🏻Πρέπει να διευρύνουμε την συνεργασία μας με την Πολιτεία σε μια σειρά από τομείς. Από τις αθλητικές υποδομές και τις πίστες αγώνων έως τους αγώνες, είναι απολύτως απαραίτητος ένας δίαυλος επικοινωνίας με την κυβέρνηση και την πολιτεία γενικότερα.


👉🏻Μου προξενεί μεγάλη εντύπωση που η ομοσπονδία τόσα χρόνια δεν έχει αξιοποιήσει χρηματοδοτικά εργαλεία από την Ευρώπη, το Ταμείο Ανάκαμψης κτλ προς όφελός της, των υποδομών της και των αγωνιζόμενων καταλήγει στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages