Ο Δήμος Τριφυλίας αποζημιώνει οδηγό για ατύχημα σε λακούβες με ζημιές σε Ι.Χ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Δήμος Τριφυλίας αποζημιώνει οδηγό για ατύχημα σε λακούβες με ζημιές σε Ι.Χ.


ΑΡΚΕΤΟΙ δημότες της Τριφυλίας μετά από προφυγή κατά του Δήμου Τριφυλίας έχουν κερδίσει δικαστικό αγώνα για αποζημίωση εξαιτίας ζημιών που προκαλούνται σε δημοτικούς δρόμους στα Ι.Χ. τους. 
Ενα τέτοιο ατύχημα είχε συμβεί επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου (απέναντι από το Γυμνάσιο Φιλιατρών) τον Απρίλιο του 2023 όταν το ισχυρότατο ρεύμα αέρα μετακίνησε δύο κάδους απορριμάτων, οι οποίοι χτύπησαν ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιά στην πόρτα του οδηγού.

Το σοβαρό τροχαίο αποτέλεσε θέμα πρόσφατατης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας προκειμένου να τελεσφορήσει προς έγκριση εξώδικος συμβιβασμός μεταξύ του δήμου και της οδηγού του αυτοκινήτου.

To κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών ανέρχεται συνολικά στο ποσό των 150,00 ευρώ συν 36,00€( ΦΠΑ 24%) και συνολικά στο ποσό των 186,00 ευρώ. Φυσικά ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί στην Κυπαρισσία που έχει ακόμα φθαρμένους δρόμους....όπως στην οδό Λαμπροπούλου, παραλιακή ζώνη, αποβάθρα κι αλλού.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages