ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-VIDEO


 ΜΕ ΤΟΝ καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε η σχολική χρονιά στα εκπαιδευτικά συγκροτήματα της Τριφυλίας όπου παρά τις ελλείψεις η λειτουργία τους στηρίζεται στο φιλότιμο των εκπαιδευτικών βάζοντας ένα λιθαράκι στο σταυροδρόμι της γνώσης και Παιδείας που τόσο λείπει από την χώρα μας.



Στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση δεν έλειψαν τα χαμόγελα από δασκάλους και γονείς καθώς μετά τον αγιασμό έγινε η παραλαβή σχολικού υλικού για τους μαθητές. Στο 1ο Δημοτικό σχολείο Κυπαρισσίας κ. Κώστας Κουμανδρής ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά με συνεργασία, κάνοντας μνεία στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το σχολείο αναμένοντας ανταπόκριση του Δήμου καθώς συστεγάζεται με το 3ο Δημοτικό σχολείο της πόλης. Μίλησε για την ανάγκη του ωραρίου ώστε οι μαθητές να απασχολούνται με τις εργασίες τους εντός σχολείου αλλά και η μόνιμη θέση των δασκάλων να αποδοθεί επιτέλους δεκαετίες τώρα το 5% του ΑΕΠ για την Παιδεία.

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Κυπαρισσίας κ. Σωτήρης Καροούμπαλης μίλησε για ομαλό ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς ευχαριστώντας τους εκπαιδευτικούς που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, κάνοντας λόγο για ελλείψεις υποδομών στο κτίριο του σχολείου θέτοντας το θέμα στην σχολική κοινότητα, ενώ στόχος είναι η ένταξη του ΓΕΛ σε πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages