ΣΟΚ: Μαχαίρωσε με 3 μαχιαριές την κατάκοιτη 88χρονη μητέρα του - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

ΣΟΚ: Μαχαίρωσε με 3 μαχιαριές την κατάκοιτη 88χρονη μητέρα του

ΕΝΑ αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα στις 13.30 το μεσημέρι στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας όταν 59χρονος κατάφερε μαχαιριές με μαχαίρι κουζίνας στην 88χρονη κατάκοιτη μητέρα του. Λιγο αργότερα στις 13.45 ο δράστης παραδόθηκε στο Α.Τ Κυπαρισσίας ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του και ομολόγησε ενώοιον των αστυνομικών την ειδεχθή πράξη του. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές η άτυχη 88χρονη έφερε 3 μαχαιρίες στο πρόσθιο θωρακικό τοίχωμα απο το μαχαίρι με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θανατό της. Ο δράστης που ποτέ κατά το παρελθόν δεν είχει δώσει δικαιώματα, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία γνώριζε το συγγενικό του περιβάλλον και αρκετές φορές δεν είχε δώσει σημάδια παραβατικής συμπεριφοράς στην τοπική κοινωνία καθώς ήταν κοινωνικός και πολλές φορές καθόταν στην πλατεία για καφέ.
Η άτυχη ηλικιωμένη παρουσίαζε ιατρικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες το έγκλημα συγκλόνισε τους γείτονες και κατοίκους της φιλήσυχης περιοχής, ενώ ο σύζυγος της ηλικιωμένη ως γνωστόν έχει συγγένεια με γνωστό ηθοποιό της τηλεόρασης και το θεάτρου ο οποίος παλιότερα είχε έρθει στην περιοχή. Προανάκριση διενεργεί το τοπικό Αστυνομικό τμήμα για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages