Περίεργες πυρκαγιές στο Δήμο Αυλώνος - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Περίεργες πυρκαγιές στο Δήμο Αυλώνος

ΤΟ Καλοκαίρι πρέπει να το απολαύσουμε αλλά υπάρχουν και οι επιτήδειοι με τις πυρκαγιές που στοχεύουν την Μεσσηνία και ειδικά στην Τριφυλία καθώς η εκδήλωση εστιών ακολουθεί αρκετές φορές σε καθημερινή βάση για τους ασυνείδητους ή απλά τους αδιάφορους.
Ειδικότερα την Τρίτη μέσα σε διάστημα λίγων ωρών 11 και 3 το μεσημέρι εκδηλώθηκαν δύο φωτιές σε κοντινή απόσταση στο Βουνάκι του δήμου Αυλώνας , σε μια όμορφη περιοχή που περικλειίει κοντά της ένα τέλειο πευκοδάσος. Ευτυχώς και τις δύο τις πρόλαβαν πριν πάρουν μεγάλες διαστάσεις και τις έσβησαν κάτοικοι και πυροσβεστική καθώς υπήρξε άμεση ανταπόκριση.
Σε πρωινή μας επικοινωνία για τις ύποπτες πυρκαγιές ο Δήμαρχος Αυλώνος κ. Φιλντίσης μας τόνισε ότι 'χρειάζεται αυξημένη προσοχή και εγρήγορση από όλους μας και το ευτύχημα είναι ότι δεν επεκτάθηκαν, έχουμε ενεργοποιήσει τις ομάδες πυρασφάλειας και επιθυμούμε την ανταπόκριση ακόμα περισσότερων εθελοντών' για να προσθέσει ότι η βοήθεια των αγροτών στην περιοχή είναι πολύτιμη όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Περίεργα πράγματα και καλούμε τους κατοίκους της περιοχής να περιφρουρήσουν όλη την περιοχή καθώς οι κάτοικοι μιλούν ανοικτά για εμπρησμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages