Μεσσηνιακά επίκαιρα και ειδήσεις... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Μεσσηνιακά επίκαιρα και ειδήσεις...

*ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ: Μια γυναίκα οδηγός μοτοσυκλέτας είναι το νέο θύμα που προστέθηκε στο μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που θυσιάστηκαν στην άσφαλτο.Η 47χρονη κάτοικος Καλαμάτας, λίγο μετά τις 12 χθες το βράδυ, στον δρόμο Ασπροχώματος - Μεσσήνης τραυματίστηκε θανάσιμα, έπειτα από σύγκρουση με ΙΧ. Προσοχή λοιπόν στους δρόμους μας...
*Τεράστιο είναι το χάσμα των τιμών, παραγωγού - καταναλωτή, από το χωράφι στην κατανάλωση.Μια οριακή κατάσταση που "σκοτώνει" κυριολεκτικά τους παραγωγούς που παλεύουν καθημερινά στα χωράφια της Μεσσηνίας. Στο ρεπορτάζ που καταγράφηκε απο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, θα δείτε περιπτώσεις όπου τα προϊόντα φεύγουν από τα χέρια του παραγωγού και οι τιμές τους, σχεδόν, τριπλασσιάζονται στην αγορά και τα σούπερ μάρκετ.
*Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας που πήγαινε στα Αρφαρά, με αλβανικό λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα- Καλαμάτα, σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 6:30 το πρωί, στην εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης, στο ύψος της Θουρίας. Η σύγκρουση έγινε όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ σταμάτησε για να πάρει επιβάτη και το αλβανικό έπεσε με ταχύτητα πίσω του, εμβολίζοντάς το. Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, 8 από τους επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και μετά από τις πρώτες βοήθειες εξήλθαν του νοσοκομείου, όπου έμεινε για νοσηλεία μόνο ένας αλβανός επιβάτης, ο οποίος έχει σπάσει το πόδι του. Να σημειώσουμε πως μετά το κτύπημα που δέχθηκε το καλαματιανό λεωφορείο έπεσε πάνω στο προειδοποιητικό φανάρι και σε τοίχο γειτονικού σπιτιού, ενώ το αλβανικό έφυγε αριστερά στο δρόμο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και σταμάτησε μετά από 50 μέτρα.
*Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για χθες το απόγευμα απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Γαργαλιάνων.Αιτία η μη συμμετοχή του κόσμου στην ανοιχτή, δημόσια, ειδική αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου!Ελάχιστοι πολίτες, μετρημένοι στα δάχτυλα, πήγαν στην αίθουσα συνεδριάσεων στο Πνευματικό Κέντρο για να παρακολουθήσουν τον απολογισμό.Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πλειοψηφίας και Μειοψηφίας, συμφώνησαν με την αναβολή αφού δεν θα είχε κανένα νόημα να τα λένε μεταξύ τους και συναποφάσισαν την πραγματοποίηση του απολογισμού τον Σεπτέμβριο και αφού έχει γίνει ενημέρωση με κάθε πρόσφορο μέσο των πολιτών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages