Σκουπίδια και οδικοί άξονες στην επικαιρότητα... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Σκουπίδια και οδικοί άξονες στην επικαιρότητα...

ΕΥΣΗΜΑ στην Περιφέρεια από την Κομισιόν που χαρακτηρίζει πιλοτικό το πρόγραμμα διαχείρισης των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο. Συνάντηση εργασίας των εμπλεκόμενων φορέων στην Τρίπολη. Παρέμβαση και για τους οδικούς άξονες. Κατηγορηματικά κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού ο Πέτρος Τατούλης. Αυτό είναι το σημερινό πρώτο θέμα της «ΦΩΝΗΣ», στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
•       ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ συνελήφθησαν οι ληστές (και) της Εθνικής Τράπεζας στην Κυπαρισσία.
•       ΚΑΛΑ ΝΕΑ για το άνοιγμα του δρόμου Παραδείσια-Τσακώνα. Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου που συνεδρίασε χθες.
•       ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ δύσκολος χειμώνας για το Ακρογιάλι, δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς, ενώ διαβεβαίωσε ότι το Γενικό Χημείο του Κράτους παραμένει στην Καλαμάτα.
•       ΣΤΑ 4 εκατ. ευρώ τα χρέη του Δήμου Τριφυλίας, εμποδίζουν την εκτέλεση νέων έργων μέσω του Τεχνικού προγράμματος, ενώ η επιτροπεία κυριάρχησε στην πρόσφατη συνεδρίαση.
•       ΟΔΗΓΙΕΣ και συμβουλές της Τροχαίας για ασφαλή κυκλοφορία λόγω των καιρικών φαινομένων.
•       ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ και πολυτελής έκδοση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τη Μεσσηνία με τη χορηγία του Κώστα Αρνόκουρου. (Μια πρώτη παρουσίαση του τόμου από τον Θανάση Τσαμούλη)
● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages